|
Тема |
Таквоз пиле наричам "кокошка" [re: !Roxana!] |
|
Автор |
Mitre6opa (Шoпa,OнзиСъщия) |
|
Публикувано | 31.03.11 17:48 |
|
|
"Пилето е от кралската ферма, дето Митре ми завижда за дебелите пилета...това пиле тежеше почти две кила и дойде повече от 12 паунда
Та, богата супа днеска, утре голямо печено от гърдите със зеленчук, и малко криле и крака във фризера, за гладни дни
И така, три яденета от едно дебело пиле, и те пак се оплакват"
Това "пиле" сигурно включва и няколко пера (за шапката), нокти (за еко' гребен) и клюва...Това не знам за какво ама сигурно ще се досетя ако поразровя няколко отдавна неотваряни файла в мозъчния си хард' диск
Навремето приятел готвач (от СУПЕР класа, завършил "кум лауде" Кордон Блу и доказал се в нашенския бранж) ми дефинира (съобразявайки се с мойте специфични особености) "що е то свестно месо": Ако ми е вкусно сурово, подходящо състарено, и подправено, значи е свестно месо и за околните ми. Ама за тях подготвено според традиционалните кулинарни методи.
THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.
|
| |
|
|
|