|
Тема |
за целенето |
|
Автор | нeщacтнa (Нерегистриран) | |
Публикувано | 14.05.12 10:39 |
|
|
Здравейте всички! Знам, че темите, засягащи моят въпрос са многобройни тук във форума, чела съм смея да твърдя повечето, но явно съм доста глупава, защото не разбирам как точно става тва теглене с памук при готвенето. За повечето от вас (а може би за всички) е абсурдно, но аз наистина не разбирам как точно се прави.Моля, някой да обясни точно, защото всички знаем какво се получава при неправилно целене, а аз ще го правя за 1ви път, и то сама.И някой може ли да каже като идея колко е добре да сложа като за начало,имайки предвид чистотата на матеряла– 1:3 горе–долу. Обръщам се съвсем сериозно към всички вас,няма от къде другаде да намеря инфо. Разчитам на бърза реакция :) Хубав ден желая на всички !
|
| |
|
|
|