|
Тема |
Re: Как се прави дюлева ракия? [re: andiwas] |
|
Автор |
batDancho (самият той) |
|
Публикувано | 11.11.09 06:23 |
|
|
Всяка ракия, не само дюлевата се прави по гореописания начин. Дюлята има много нисък процент на захарност, затова трябва да досложиш доста захар. Не виждам какво толкова има да се дървиш на ХА!, тя ти обясни процеса с две изречения. Какво толкова различно искаш да ти обяснят ? Не знаеш как да си измериш захарността в началото, да разбереш кога ферментацията е спряла или просто искаше да потракаш зъбки с някого ?
Питай конкретно, за да получиш конкретен отговор, на така зададени въпроси като твоя се получават такива отговори!!!
ПП За сведение - сварил съм СОБСТВЕНОРЪЧНО повече от един тон ракия от най-различни неща, така че смятам, че за мен няма тайни в този процес.
|
| |
|
|
|