|
Тема |
относно ечемика [re: Bakлин Xpиcтoв] |
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
|
Публикувано | 14.05.06 12:49 |
|
|
Относно ечемика... все пак да разгледаме челен опит от от руснаците с техния "самогон" :
имам още 1 сайт ама на английски, на времето съм си го свалил
Колкото до спирта с водата там имаше едно преваряване с хляб и после през активен въглен и пак не знаеш какво са ти продали.
Колкото до процеса с малца и покълването на зърното имаше някакъв трик да не мирише после спирта, казвали са ми че се мие зърното или нещо такова някой да има качествена рецепта без спирта да мирише после ужасно?
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
|
| |
|
|
|