|
Тема |
Re: Палачинки [re: _Mepakлия_] |
|
Автор |
3opниk (неспасяем) |
|
Публикувано | 10.05.06 12:57 |
|
|
Разработвал съм такваз!
Понеже палачинката е много тънка, пече се на к`ъв да е горещ материал. Само алумин да не е, че тогава нистина отдолу прегаря а отгоре - още не е чула и остава сурова, и лепне по зъбите и ... другаде.
Човекът, дето пита, дето малко са го разглезили ... мацките, само е ... чул, за чугуний и ... добре - ша прайм палачинки!!!
Ама то, основно, катми са пекат на "бавния" чугуний, щото те по-скоро съхнат и дотогава са и опечени - от двете страни става номера. не става с барабан, демек.
И на "пръстен сач" стават катмите (най-добре), че и палачинките - ма-а-а-алко по дебелички са праят...
Трудно се печели от ... палачинки - сещаш се за ... ромчето-циганче, дето гледа човекът като пържи мекици, пита:
--Чичо, тез мекици твои ли са, а?
--Мои- отговаря чичото.
--Ми, яж, бе чичо, яж, бе! - облизвайки се, казало ромчето."
Тъй де, мацките, че му опапат палачинките и катмичките!
Когато правя нещо, то изглежда ... лесно!
|
| |
|
|
|