|
|
| Тема |
Re: Миялна [re: Лия] |
|
| Автор |
Martu (спори за всичко) |
|
| Публикувано | 12.02.06 17:41 |
|
|
|
Лия, ако все още не си купила съдомиялна – значи, ако проблемът ти е финансов, а не липса на място в кухнята ти препоръчвам да отидеш в един магазин за уреди втора употреба. Намира се в дружба2, срещу Дару Кар. Продават само немска техника – Бош, АЕГ, Миле(Miele) и от този род. Аз си купих от там пералня и готв. Печка. Пералнята центрофужи до 1400 об./мин ! Печката е с керамични котлони и фурната е кмбинирана с микровълнова. Аз таквоз нещо не бях виждал и в техномехнополис .Има и амнайсе вентилатора, дето кат завият се чудя дали ще намеря квото съм сложил да пека или го е издухоло. Ползвам ги от 3-4 години и нямам проблеми. Всички уреди са с 1 год гаранция. Имаше и хубави съдомиялни, но там реших да пробвам с нова. Пак си взех немска – blomberg – сглобяват ги в Турция, доколкото знам в заводите на Беко. И понеже чух доста добри отзиви за Беко от разни сервизи реших да пробвам. И понеже имах повече пари отколкото преди 3-4 години. Сигурно звучи малко като реклама, но аз отдавна пиша в този клуб и не мисля да съм подвел някого.
Сега пак ще напиша и за солите. Значи. Така. Сега. В София водата е много мека. Това по данни от лабораторията на Софийска вода. Проведени изследвания специално за мен. Щото таз съдомиялна иска да и задам колко е твърдосттта н авода в некви си градуси и тя да почне да смята и да мята. И като почне да мята иска да знае точно колко сол да мята. Та според тези изследвания швабите от Бломберг(или както и да се чете на швабски)казват, че няма нужда от добавяне на соли. Щото водата в София толкоз мека, че по-мека от най-мььекото. И кат и нахакаш и соли и неще да плакне. И чиниите ти стават много бели(ако са били червени не естествено) и доста сапунени. Ама туй че са сапунени ти не го виждаш, щото тя машина суши и т.н. Освен това ако хакаш таблетки и машината ти е умна поне колкото моята, няма как да сложи сол, колкото тя си иска, ами слага колкото са решили Джон Калгонит,Джон Цилит или .... Джон Аро и секви други химици. И затуй швабите препоръчват да си сипваш сичко разделно, а не 3,4 или 34 в едно.
| |
| |
|
|
|