|
Тема |
Re: Колко реално може да се обезмасли прясно мляко? [re: Cтeфчo] |
|
Автор |
Cornflake (girl) |
|
Публикувано | 12.11.05 13:16 |
|
|
ами това, което знам със сигурност е че разните рафинирани мазнини, трансмазнини (маргарини, олио, хидрогенизирани...) са доста по-вредни от истинските мазнини (от масло, месо, сметана, нерафиниран зехтин). така проповядваната от 80те low-fat diet всъщност не е толкова добра нито за здравето, нито за тялото. в Америка всички ядат low-fat, всичко е обезмаслено, а са си все дебели и болни... да не говорим, че с такава диета се завишават въглехидратите. виж също Бари Сиърс - Зоната, там има отделна глава Зоната и сърцето.
мазнините са доста по-ценна хранителна съставка. мозъкът е основно мазнини, те са в състава на всички клетки... а, и нали напоследък е модерно да се говори за омега-3 мастни киселини... и т.н. и т.н.
аз само ти нахвърлях хаотично някои неща, а ти се поразрови още, разгледай добре сайта на спайдерспорт, там са много отзивчиви впрочем, питай всичко, което те интересува, разбират повече от мен.
|
| |
|
|
|