Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:23 31.10.20 
Клубове/ Компютри и Интернет / Компютърна графика и дизайн Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Flash 5 Actionscripting
Автор Cabel (нисък и дебел)
Публикувано27.06.01 01:32  



Абе някой да ми каже как да използвам ".getDate()"
В HELP-а го пише "MyDate.GetDate();"
Ама от това не става нищо. Някой да ми помогне или да ми каже как да направя да речем "Var4 = <Дата/Година/Час>;"
(Използвам мета език, а "/" означава 'или').
КАЖЕТЕ МИ КАК !!!
Благодаря

"Ботев ни оставя с впечатлението, че лирическият герой е гей, след като при наличието на три самодиви той пита 'Кажи ми, сестро, де е Караджата' ..."



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Flash 5 Actionscripting Cabel   27.06.01 01:32
. * Re: Flash 5 Actionscripting extlei   03.07.01 14:51
. * Ei, maistore... Kalin_M   09.07.01 00:14
. * Re: Flash 5 Actionscripting Mescalito   09.07.01 01:11
. * Re: Flash 5 Actionscripting Flasher   09.07.01 23:23
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2020 Dir.bg Всички права запазени.