Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:54 23.06.24 
Клубове / Наука / Природни науки / Химия Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Миоглобин?
Автор Ivan Cvetkov (непознат )
Публикувано12.06.12 15:57  



Всички знаем, че миоглобина издава давността на месото, като то след по-продължително окисление придобива по-морав цвят.

Искам да попитам какъв компонент се слага в домашно приготвения колбас, че той остава за по-дълго време червен за разлика от купения?



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Миоглобин? Ivan Cvetkov   12.06.12 15:57
. * Re: Миоглобин? hladnika   12.06.12 21:07
. * Re: Миоглобин? Изyмeн   13.06.12 07:34
. * Re: Миоглобин? Exhemus   13.06.12 11:59
. * Re: Миоглобин? hladnika   14.06.12 10:44
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.