|
Тема |
Re: Бензоена киселина [re: Станислав] |
|
Автор |
Linjack (...) |
|
Публикувано | 26.06.11 18:12 |
|
|
Без да знам за какви цели ви е тази информация, бих препоръчал да работите без нея. По две причини: първо, праговата концентрация за вкуса на дадено вещество не е коснтанта и се мени в големи граници за различните хора, а дори и за един човек в различни възрасти; и второ - за много консерванти е възможно такива данни въобще да отсъстват, защото техните концентрации в повечето храни са достатъчно ниски за да нямат собствен вкус.
Въпреки това, открих поне едно изследване, в което се определя промяната на вкуса на други вещества под действие на бензоената киселина.
----
бял подпис на бяло полеРедактирано от Linjack на 26.06.11 18:13.
|
| |
|
|
|