|
Тема |
Re: За храненето [re: Tapaлe Ж] |
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
|
Публикувано | 13.05.08 15:21 |
|
|
Бабин убавец!
Благодаря ти така ме разсмя с идеята за прясно месце.
От гледна точка на диетологията - има такава наука, най-добрия и здравословен начин на приготвяне на месото е като се остави 3-7 дни на слънчево и проветриво място, защитено от насекоми. След това се посолява и се слагат евентуално подправки, не знам какви, не съм яла. Това е фазан по кралски, кокошка или всякакво пиле по кралски. За месо от бозайник се искат поне 14 дни. Виждала съм месо от бозайник на 18 дни престояло в мрежа след смъртта. Смрадта е ужасяваща, за да се доближим си сложихме противогази, не армейски, но...Пълен отврат
Аз купих на Бил суха храна Леонардо сензитив. Кой друг освен мене е купувал и какви са му отзивите?
|
| |
|
|
|