|
Тема |
Не ги разбирам тези икономии [re: MoniT] |
|
Автор |
lnner (добронамерен) |
|
Публикувано | 29.11.02 10:28 |
|
|
Резултатът от такива икономии може да е - стафилококова инфекция.
В устната кухина има стафилококови бактерии (и не само), които попадат в храната. Развитието им в устанта кухина се подтиска от слюнката. В храната -се развиват безшрешятствено. Тези бактерии живеят и се размножават при температура над 5 градуса - в хладилника температурата е около 7. След неколкократно затопляне на храната - концентрацията им може да стане опасна. Единственият изход е пастьоризиране (в домашни условия преваряване). Но белтъците в преварената кърма или адаптирано мляко - са денатурализирани.
Ефектите са силни коремни болки, запек, изпражнения с кръв, температура и др. все "незначителни" проблеми.
Нонстоп Купон ...
|
| |
|
|
|