|
Тема |
Re: Lactobacillicus bulgaricus [re: ragazzo] |
|
Автор |
И. Ивaнoв ((експерт)) |
|
Публикувано | 12.03.09 16:17 |
|
|
Най-добре се развиват в мляко. Развиват се и в други продукти, но бавно, трудно и много, много слабо. Във вино - абсурд. За да се получи естествено вино, е необходима алкохолна ферментация на захарите, която се осъществява от дрожди. Лактобацилите предизвикват млечнокисела ферментация, която протича при съвсем други условия. А пък да се развият лактобацили в среда, където вече е протекла друг тип ферментация - няма как. Пиши ми какво точно те интересува, с подробности, може пък и да ти помогна?
nick_az@abv.bg
О, неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?
|
| |
|
|
|