|
|
| Тема |
Уточнения [re: Nadia] |
|
| Автор | tiger_tulip (Нерегистриран) | |
| Публикувано | 11.04.06 16:14 |
|
|
|
Хм... Интересно...
Две неща ми правят впечатление в тази рецепта - че чесънът е в голямо количество, по-голямо отколкото всеки човек може да изяде дневно, и че се полагат всички усилия в рецептата той да не се свари, вероятно е необходимо да се запази активността на някакъв ензим. Във всеки случай, интересно.
Би ли отговорила, моля:
1. Каква е началната температура на водата от външния съд - просто студена ли от чешмата, стоплена предварително или дори кипнала?
2. Не е толкова важно като горното, но все пак ако знаеш какво по-точно се разбира под "накълцва се на ситно" - стрива ли се, нарязва ли се?
Бъди здрава!
| |
| |
|
|
|