|
Тема |
Re: Дали е от киселото мляко??? [re: elimax] |
|
Автор |
mamika_anika (~) |
|
Публикувано | 04.07.06 08:51 |
|
|
Поздравления за чистата вечер.
1. Ябълка се пече като се махне дръжката, на нейно място се сложи малко за хар /в "кладенчето"/ и хоп - във фурната /под 200 градуса/ - това е класическата рецепта. В случая обаче захарта отпада. Ако трябва да съм до край откровена никога не съм засичала време за печене, готова е когато е съвсем мека на пипане /не с пръст - пари!, малко понацепена и спре да "съска" - абе пробвай, все ще се справиш.
2. Реда на въвеждане на млечните - сирене, Фризо 1, кисело мляко /ако няма проблеми с к. мляко то е след сиренето/.
3. Колко време на Фризо1 - и аз търся верния отговор.
Целувки на Кали.
|
| |
|
|
|