Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:28 25.02.21 
Клубове/ Компютри и Интернет / Perl Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Присвояване на променлива Лист от стойности
Автор valer1na (непознат )
Публикувано15.02.06 15:22  



Здравейте,
имам следния проблем:
Опитвам се да дръпна една база от данни, която използва pl/sql скрипт. Като отворя сорс кода на страницата виждам всички възможни стойности, и на практика имам достъп до базата, но при конкретна стойност. Как мога ако направя локална страница за достъп до базата, да задам да ми изведе всички записи за тези стойности?
правила съм преди скриптове на sql и там е лесно - една звездичка решава проблема. Но в случая хората са използвали PL.
Ето тази част от сорса, която искам да променя:

<FORM NAME="findstreet" ACTION="wph.PRINT_REZ" METHOD="POST" >
<INPUT TYPE="hidden" NAME="CREG" VALUE="300">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ST" VALUE="1">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="BR" VALUE="3474615L79E9KPZB23KQJBVXRTR0KVIVTBLE6OR2EOPQ9T7JL8SEIE7AB360EZH1KZO">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ekod_ul" VALUE="">

<TABLE width=80% BORDER="0">
<TR VALIGN="top"><TD ALIGN="center" >
<TABLE BORDER="0" CELLPADDING="2" CELLSPACING="0">
<TR VALIGN="top"><TD BGCOLOR="#333333">
<table border=0 CELLPADDING="3" CELLSPACING="0" bgcolor="#F4FCFC">
<th colspan=3 bgcolor="#C7D6E4">Въведете критерии за търсене</th>

<TR>
<TD ALIGN="center" COLSPAN="3"> <BR></TD>
</TR>
<TR>
<TD ALIGN="right">Селище: <BR></TD>
<TD colspan=2 ALIGN="left">
<
<SELECT NAME="SETTL" onFocus="window_close();">
<OPTION SELECTED VALUE=0>
<OPTION VALUE=10135>ВАРНА
<OPTION VALUE=84>АВРЕН
<OPTION VALUE=182>АКСАКОВО
<OPTION VALUE=624>АРКОВНА
<OPTION VALUE=789>АСПАРУХОВО
</SELECT>

<BR>
</TD>
</TR>


...та от SELECT-а вместо да избирам някой номер на град, как мога да избера всички едновременно?!

Много благодаря на всички , които ще отговорят и няма да ме напсуват ;)



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Присвояване на променлива Лист от стойности valer1na   15.02.06 15:22
. * Re: Присвояване на променлива Лист от стойности ivo   17.02.06 00:45
. * Re: Присвояване на променлива Лист от стойности foton   18.02.06 15:00
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2021 Dir.bg Всички права запазени.