Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:59 07.03.21 
Клубове/ Компютри и Интернет / Perl Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема kirilica
АвторBruta (Нерегистриран) 
Публикувано23.10.02 12:12  



zdr. Znachi napravil sym edna tyrsachka v koqto obache moje stringovete po koito shte tyrsq v bazata danni da sa mi s golemi bukvi. Kogato tova e taka ne namiram nishtichko. Obache kato napravq edno $string = lc($string); nishto ne stava. Variant e da si napravq edin hesh { 'A' => 'a' } i t.n. no ne iskam da go pravq taka. Moje li da mi dadete syvet kak da se spravq s tova. Opitah s use POSIX qw(locale_h); no tyi kato ne namerih za BG setnah go na nqkakyv ruski, no kakto se ochakvashe ne proraboti. 10x.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* kirilica Bruta   23.10.02 12:12
. * Re: kirilica edno momiche   23.10.02 21:17
. * Re: kirilica Bruta   24.10.02 01:34
. * Re: kirilica edno momiche   24.10.02 05:28
. * tyrsene_kirilica Baj_Stamat   27.10.02 13:53
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2021 Dir.bg Всички права запазени.