Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:30 04.12.20 
Клубове/ Компютри и Интернет / Delphi Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема филтриране на таблица
Автор vladko_lp (непознат )
Публикувано26.03.20 06:53  



Да попитам следното нещо:
Кодът
Table1.Filter:='nomer=5';
работи.
Аз искам, обаче потребителят да избере числото: примерно
n:=StrToInt(Editt1.Text);
Table1.Filter:='nomer=n'; (nomer e числово поле )
не работи. Търси поле nomer=n и естествено, че го няма. Опитвах какво ли не - квадратни, кръгли скоби, кавички в какви ли не комбинации и не и не.
Моля помогнете. Ще черпя бира като отмине заразата "19-vodki" - дай Боже да е скоро.
А, и някой може ли да ми даде линк към функция, която превръща число в думи.
Намерих една на Paskal, но нещо не се оправих.
Благодаря от сърце!



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* филтриране на таблица vladko_lp   26.03.20 06:53
. * Re: филтриране на таблица 2N3O55   02.04.20 18:57
. * Re: филтриране на таблица vladko_lp   03.04.20 14:53
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2020 Dir.bg Всички права запазени.