Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:30 23.04.21 
Клубове/ Компютри и Интернет / Delphi Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Сигурно е нещо тъпо ...
Автор dalt (Analog Man)
Публикувано17.07.03 13:39  



Но при мен долу-постнатия код връща стойност 1 на RecCount, а би трябвало 15 - толкова записа селектира SQL едитора на Interbase.

Query:=Tstringlist.Create;
Query.clear;
Form1.sql.Close;
Form1.sql.SQL.clear;
Form1.sql.sql.Add('SELECT NAME.SERIAL,PERM FROM FACTURA INNER JOIN NOMEN ON FACTURA.SAPCODE=NOMEN.SAPCODE WHERE NOMER='+main.AdfNomer);
Form1.sql.Open;
Form1.sql.First;
for I := 1 to form1.sql.RecordCount do begin
Query.Add(form1.sql.FieldByName('NAME').AsString);
Query.Add(form1.sql.FieldByName('SERIAL').AsString);
Query.Add(form1.sql.FieldByName('PERM').AsString);
form1.sql.Next
end;

Моля за помощ.
Благодаря



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Сигурно е нещо тъпо ... dalt   17.07.03 13:39
. * Re: Сигурно е нещо тъпо ... CTan   17.07.03 14:27
. * Re: Сигурно е нещо тъпо ... dalt   17.07.03 14:49
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2021 Dir.bg Всички права запазени.