Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:45 11.04.21 
Клубове/ Компютри и Интернет / Delphi Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Създаване на компоненти динамично
АвторOldmen (Нерегистриран) 
Публикувано21.01.03 21:14  



Neobhodimo mi e da moga za syzdawam kompomenti dinamichno zaedno sys systawnite im. /Primer : Forma sys nqkolko Tedit ili TImage/ ( w proces na rabota na programata. Dannite trqbwa da se wzemat ot HDD. Optach sys Stream.ReadComponent(TComponent), no se syzdawa samo formata no ne i wkluchenite w neq obekti!?



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Създаване на компоненти динамично Oldmen   21.01.03 21:14
. * Re: Създаване на компоненти динамично Pechenia   21.01.03 21:25
. * Re: Създаване на компоненти динамично PhantomAS   22.01.03 00:36
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2021 Dir.bg Всички права запазени.