Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:09 21.10.20 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Шах Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Царя мове ли да пройзжевда пешка?
Авторд1пceт (Нерегистриран) 
Публикувано29.01.07 13:38  



Чувал съм странното правило според мен, че когато царя достигне отсрешния край на шахматната дъска може да пройзведе пешка.Ако е така изниква следващия ми въпрос до кога е възможно това?
Благодаря предварително.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Царя мове ли да пройзжевда пешка? д1пceт   29.01.07 13:38
. * А за коя игра ... ДъpвeнФилocoф   29.01.07 20:42
. * Re: Царя мове ли да пройзжевда пешка? D1PSET   29.01.07 21:01
. * Re: Царя мове ли да пройзжевда пешка? Beнaбили   30.01.07 01:48
. * Хе, хе, хе.... abettor   02.02.07 14:26
. * Re: Царя мове ли да пройзжевда пешка? KMC   18.03.07 22:01
. * Re: Царя мове ли да пройзжевда пешка? MГM   19.03.07 14:44
. * Може, ето как: Kackeт   19.03.07 20:03
. * А дали не си чул, че.. Maймyнa   30.04.07 13:29
. * Re: Царя мове ли да пройзжевда пешка? чepтa   03.05.07 23:23
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2020 Dir.bg Всички права запазени.