|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
golemia gaf na NESTLE
|
|
Автор | vas (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.03 14:58 |
|
zaslujava si da vidite kakvo pravjat istinskite profesionalisti...!!!
i
| |
Тема
|
Re: golemia gaf na NESTLE
[re: vas]
|
|
Автор | diver (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.03 15:14 |
|
Me moga da precenja sme6no li e ili tragi4no - kofti rabota. Ne biva taka spored men
| |
Тема
|
|
|
Автор | нekъф (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.03 18:19 |
|
нещо са ънавейлабъл тия снимки....
| |
Тема
|
[re: нekъф]
|
|
Автор |
sasho (...............) |
Публикувано | 25.11.03 20:20 |
|
Да ги оваляме в катран и перушина! Долна кражба.
| |
Тема
|
[re: sasho]
|
|
Автор |
ValBo (търсещ) |
Публикувано | 26.11.03 08:26 |
|
та какъв е проблема
Спирала и на двете места
Някой да не е купил правата на спиралата?!
Мога да ви дам още 5 примера със спирала
Толкова по закона за авторското право
Инъче кой от къде е гледал и дали и двете не са копия на нещо още по старо е друг въпрос
"Нищо ново под слънцето" са казали римляните още
| |
Тема
|
|
|
Автор | edKo (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.03 11:21 |
|
otnosno pyrwoto (spiralata) - moje i da sa krali, no ne byrzaite da obwiniawate kolegite - wse pak ima kraen broi kombinacii ot grafichni elementi, normalno e da se powtariat po niakoe wreme. az samia sum se natykwal na dosta EDNAKWI neshta w internet, za koito sum ABSOLUTNO siguren che ne sa kopirani/kradeni/wzaimstwani.
Otnosno wtoroto - niama kakwo da kaja. Absolutno amatiorska greshka - towa e nedopustimo dori za nachinaesht designer, da ne goworim za chowek koito wzima pari za towa. No - iawno i tuka e igrala shurobadjanashtinata, taka tipichna za milata ni rodna strana 
| |
Тема
|
[re: edKo]
|
|
Автор |
bateventzi (ученик) |
Публикувано | 26.11.03 11:45 |
|
Абе и аз съм на мнение, че не е толкова голям проблема. Едни копирали другите преписвали, айде сега, случва се постоянно, всяко ново е добре (или не толкова добре:)) забравено старо. Всеки дизайнер е копирал и взаймствал това онова, както каза някой, идеите са ограничен брой (макар и доста голям). И още, всеки от нас се влияе от това което виждасъзнателно или не, гледаме едно и също МТВ, ЕнимълПланет, БТВ ако щете, едни и същи списания и пр. Кво да кажеме за списание Е. например, които вече 6-7 преписват дословно дизайна на едно Англииско такова. Искам преди да сте ме питали да кажа, защитавам я, но нямам нищо общо с тази реклама :))
п.с. Искам, мамка му, да питам къде е втория гаф нещо не мога да го усетя :)))
| |
|
не е сериозно според мен. Като че Yahoo са открили и патентовали спиралата, ами ей тоя банер на панасоник отгоре колко много графични елементи използва дето ги има в хиляди други банери.
Аз мисля, че да се обяви за гаф това със спиралата е по скоро плод да дизайнерска параноя.
... yet all You've done beyond us towers,
sublime as on the first of days...
| |
|
Да схванах втората издънка, интересно решение на дизаинера, скоро някои го прави в този форум като ни показаваше снимка която беше на флопито му :))
| |
Тема
|
dai boje tva da e nai golemiq...
[re: bateventzi]
|
|
Автор |
ByteSize (SpiderMan RuleZ) |
Публикувано | 27.11.03 16:09 |
|
... gaf koito s koito mojem da se pohvalim..!!!  za spiralata nqma da govorq 6toto horata predi men kazaha kakvoto i az 6tqh da kaja! i se lovq na bas 4e moga da ti namerq o6te MINIMUM 800 spirali v internet!!! a i mejdu drugoto spiralata e razli4na na dvete mesta.. na yahoo e dvoina i e nqkak si omagiosva6ta a na mura prili4a se edno 4e si barkam mlqkoto s kakao :)))))) a za urla... emi ko da naprai 4ove4eca (4ovecite) ... moje da sa novi v biznesa be!!!!!!  
Everything Is Possible
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|