Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:31 07.10.24 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Поводът не е миналнови [re: Tepминaтop]  
Автор Oмoния (Кипър)
Публикувано22.08.04 22:53

Омония ще видим дали са история - античорбарщината обаче не може да иде в историята - това е антимафиотщина, анти-антибгфутбол, ако ме разбираш.. нали гледаш днес кой кого

~е стига с тия сигнатури вече~

Тема Re: Поводът не е миналнови [re: Oмoния]  
Автор Tepминaтop (простакь)
Публикувано22.08.04 23:06

Oh shit son, Йордан Йовчев току що спечели и сребърен медал на халки, якууу, хехехе...тоя пич е железен

Тема Re: Поводът не е минал [re: Tepминaтop]  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано23.08.04 01:39

За Йордан Йовчев среброто е неуспех, той винаги се бори за злато,
защото е НАЙ-ДОБЪР на халки!!!
Вярвам садиите пак са го ощетили?!?Кой все златото на халки???

Абе гледах преди малко бокс наше момче спечели с/у някакъв от Казакстан, ама не разбрах в коя категория. Мисля че се казваше Борис , но не съм сигурен!?!

- Japanese fever

Тема Re: Поводът не е миналнови [re: Oмoния]  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано23.08.04 01:41

Добре като мине повода, ще го смениш ли???

Иначе вече става прекалено смешно

Не бе аз не искам нищо друго, ами се излагаш тоя ник. Просто това е най-тъпата дума(тъпото име), която съм чувал!
Ама щ'ом искаш да ставаш за резил карай с тъпия ник!

- Japanese fever

Тема Гледай моето момченови [re: Kykepa]  
Автор Oмoния (Кипър)
Публикувано23.08.04 04:31

Само ще повторя някои ключови думи от твоя тъпашки постинг: смешно, излагаш, резил... Хахааа.. Тия думи са най-важната част от характеризирането на жалкото турско тимче от панчарево (*ка. Толкоз шибане от Галатасарай, Торпедо и куп още анонимници не ви ли стигна, че да си затвориле зурлите и да не говорите за футбол? Защото се излагате, излагате и Бг футбола (въпреки че трябваше да представлявате турския). така че, куки, я си ходете у анадола, лапайте рязани турски пишки и грухтете на воля...

~е стига с тия сигнатури вече~

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.