|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Избор между СЕK750и и СамсунгД820
|
|
Автор |
krasorq (непознат
) |
Публикувано | 15.05.06 11:17 |
|
Здравейте! Ще си купувам нов телефон, бях се насочил към СЕK750и, много ми хареса, докато в магазина не ми показаха въпросния Самсунг Д820. Много ми харесват и двата, като цяло основното предимство за мен на Самсунга е чудния дисплей и дизайна, макар че ми се струва доста крехък...Разликата в цената е 150 лв.(в този магазин). Ще ползвам телефона като основна функция телефон, т.е. силно развитите технически характеристики няма да са ми от полза... Не мога да направя своя избор, СЕ ми се струва по-устойчив, докато Самсунга ми се струва някък крехък. Благодаря за всяко мнение!
Редактирано от krasorq на 15.05.06 14:14.
| |
Тема
|
Re: Избор между СЕ750и и СамсунгД820
[re: krasorq]
|
|
Автор |
Cпoмeниии (MetalMoto™) |
Публикувано | 15.05.06 11:21 |
|
Привет!
К750 - без уговорки))
| |
Тема
|
Re: Избор между СЕK750и и СамсунгД820
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 15.05.06 14:34 |
|
Добре сега се замисли за какво ще трошиш пари за телефон на който нямаш намерение да му се радваш на шаренията?Ако ти е само за говоренето.Разбирам го единствено, ако работата ти е свързана с много познати и непознати хора,пред които не искаш да се излагаш с по-евтин или стар телефон.Ако е така може да ти измислим нещо стилно и не много функционално.
Сега по въпроса.К750 е доказал се модел и няма да съжаляваш ако го вземеш.Сансунга на мен лично ми харесва и не е лош поне по това, което съм чел в интернет.Ако търсиш камера взимай к750.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kalra (bat Koki) |
Публикувано | 15.05.06 16:31 |
|
Да, определено К750 по се вписва в картинката, но имай в предвид че многото екстри за сметка на по-малък стендбай(ако ще го използваш като телефон).Самсунг се славят с хубавия си дизайн, но нищо повече(камера,батерия,издръжливост на телефона)Аз лично гласувам за Sony Ericsson.
| |
Тема
|
[re: kalra]
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 15.05.06 17:43 |
|
Малко извън темата.Като излючим факта че СЕ като камера са най-добри поне в Европа.Тук спор нямя.Какво те кара да мислиш че самсунга е зле като батерия,камера и издръжливост?Не съм забелязал 1.3МП на самсунг да вади нещо по-лошо от 1.3МП на нокиа или сименс примерно.За дисплея няма какво да се говори.Батерията си е съвсем добре дори и при по-скъпите модели с ТФТ 262к 176х220 и нагоре.Тук е вече проблема до колко им е функционално менюто и добре ли са реализирани всички функции.Примерно като невъзможността да се минимизира мп3 плеъра и тн.Като цяло самсунг си е шарено телефонче за не много непритенциозни хора, но да кажеш че е само дизайн вече не е вярно.Може би преди 3-4 години беше вярно.Със непълнофункционалния ИЧ/БТ и тн.Всяка марка си има недостатъци.Дай ми на мен от Сименс Се и моторола ще ти направя перфектно меню,ама не ставаНе съм чул и на някой да му се е скапал лентов кабел на моделите от 2005-та.
| |
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
kalra (bat Koki) |
Публикувано | 15.05.06 18:26 |
|
Извинявай, наистина малко пресилих нещата с това, че е само дизайн. Наистина добре се държат последните модели Самсунг.
| |
Тема
|
[re: kalra]
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 15.05.06 18:33 |
|
Така е.Имат още неща за понагласяне,ама вече не са това което бяха преди.По продажбите си личи.
| |
|
Не съм човъркал самсуняка, но к750 със сигурност е много надежден и качествен тел. Последните модели на самсунг дето съм ръчкал,ако не джава програми поне могат да получават музика и снимки от Се-то през блутут
| |
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
yohi (K750i) |
Публикувано | 16.05.06 11:09 |
|
да
има какво да подобряват по качеството си.
иначе като дизайн и функции са си добре
| |
|
Благодаря на всички за отговорите! Бяхте ми полезни!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|