|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
И аз, кат бях в Италията в началото на лятото, се чудех за какво точно предупреждават пътните знаци "Опасна курва"...
А то не било, че ме чакат такива, хъм, ... опасности, ми че идвал опасен завой!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!Редактирано от Peчниkapя на 19.08.08 16:55.
| |
Тема
|
Re: Така, така!!!
[re: Peчниkapя]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 19.08.08 16:39 |
|
За мен по-смешното беше, че и на албански завойчето е с нашето значениеПоне така казват знаещите го
Моят град:
Автор:Mr.Anderson
| |
|
В албанския, като език без собствена литература и нормално езиково развитие, както и като култура, непроизволно излязла от гъза на Централна Европа, бивша италианска колония, е съвсем нормално да има голямо число италианизми.
Ха-ха, познавам човекЪТ, който съставя от някъде 18-19 г. все още неиздаденият първи българо-албански речник. Та... една вечер на чашка го питам какви източници ползва за пустото му съставяне. Той ми каза: "Ми, взимаш албански текст, проверяваш в италиански тълковен речник и... си готов."
Това е пиянски черен лексикографски хумор, разбира се. Да не вземе някой да го приеме навътре и да ми вдига скандали в клуба.
Аре! Аз след малко отивам на откриването на изложба.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
| |
Тема
|
...я да се намъкна в кокошарника...
[re: Heли.]
|
|
Автор |
Apxaнreл (паднал ангел) |
Публикувано | 21.08.08 00:47 |
|
... за да кажа че като гледам по улиците някои жени са се родили с климакса.. така както и някои мъже с андропаузата..
И си мисля не е ли това по-простичкото обяснение, че са отритнати... неудовлетворени от себе си и другитеа не нещо свързано с възраст и т.н...???
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
Тема
|
изкудкудяквам в знак на пълно съгласие...
[re: Apxaнreл]
|
|
Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
Публикувано | 21.08.08 11:47 |
|
...с тази крайно неприятна и, за съжаление, силно натрапваща се оценка на ситуацията.
Нещо повече.
Погледни дира(.bg).....толкова е масов случая, малко старомодно формулиран от един покоен "революционер"-" Ти почваш да му говориш за култура(или др.), то, чело-недочело, се хваща за...кобура".А там-цял пълнител халосни, но шумни "патрони" от натрупани комплекси и несбъднати копнения.(Плюс, понякога, дълготрайна и раннодневна злоупотреба с някои спиртове и др. подобни)УжасТ!
..... Какво ти тук кудкудякане, той лае в захлас,... човекът! И, отвреме навреме, вие срещу луната.
Но си струва...заради няколкото наистина УСМИХНАТИ виртуални събеседници с ИСТИНСКО И ДОБРО чувство за хумор (по-рядко и от еделвайс, уви.Защото няма нищо общо с нискорастящта ни и твърде щедра самооценка.).Тук поне не е улицата, не е офисът, не е на мара магЪзина-прескачаш вечните начумерени и куходрънкащи никове и готово.Вече си в райските градини и кокошкарници.Както и подобава на един архангел, па макар и виртуален.
Редактирано от Heли. на 21.08.08 12:08.
| |
|
Що бре?
Думата означава оргазъм. Така и не разбирам защо си мислиш, че е лошо име за фирма.
| |
|
Това за оргазма съседчето по креват в детската градина ли ти го каза?
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
Един от двамата има много сериозни пропуски в общата култура
| |
Тема
|
Orgasm Ltd
[re: Grok]
|
|
Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
Публикувано | 21.08.08 18:46 |
|
Не, Оргазъм OOД е съвсем друга фирма.
| |
Тема
|
...м-дааа...
[re: Heли.]
|
|
Автор |
Apxaнreл (паднал ангел) |
Публикувано | 22.08.08 00:03 |
|
... наистина си струва заради малкото неща, които си заслужават да преровиш кофите с боклука (т`ва бпо отношение на дир-а)...
Иначе да... райските кокошарници са ми слабост... така и не можах да свикна с градините.. и сигурно защото според библията ангелчетата били безполови... та виж са къде съм се тропнал... в кокошарника сред жените
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|