|
Тема
|
Голям смех
|
|
Автор | Aлaнrлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.04 10:35 |
|
вижте това:
"По принцип се старая да съм максимално толерантна и да не осъждам хората, за това, че ядат месо. Но когато някой яде месо пред мен, ми става страшно гадно. Разбира се много зависи от месото, тип шунка и салами по-понасям. Но от разни разкъсващи се меса ми се повдига.
А относно някои мъж месоядец, би ми било отвратително да го докосна. При самата мисъл, че яде месо, ме отблъсква. Така е от около три години."
автор amrta

| |
|
След като дискусията отатък се изчерпа, ти държиш да я пренесеш по другите клубове ли?
Ако държиш много да обсъдиш някого, го прави в клубовете, където въпросният някой ще ти прочете мнението. Елементарна култура се изисква за това.
Баня, водка, гармонь и лосось
Редактирано от xaджи Дoнчo на 09.12.04 11:56.
| |
Тема
|
Re: Голям смех
[re: xaджи Дoнчo]
|
|
Автор | Aлaнrлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.04 12:06 |
|
Не държа да има дискусия. Просто ми стана смешно това изказване касаещо мъжете, пък нали тука е мъжки клуб. Не става въпрос за коментар и заяждане с автора.
| |
Тема
|
[re: Aлaнrлe]
|
|
Автор |
Bълk (по-нов и по-лош) |
Публикувано | 09.12.04 12:31 |
|
всеки луд е с номера си, пък някои са с програма.
Тая е за болница .... определено.
Moscow, раз-два-три, Moscow, посмотри.
| |
|
Ми не е смешно `щото е жалко, плаче си за диагноза...   
Ford Rider
| |
Тема
|
мъка
|
|
Автор |
Bълk (по-нов и по-лош) |
Публикувано | 09.12.04 20:09 |
|
По принцип се старая да съм ваксимално толерантен и да не осъждам хората, за това, че ползват компютъри. Но когат някой сяда пред компютъра пред мен, ми става много гадно. Разбира се много зависи от компютъра, тип макинтош и уиндоуз по-понасям. Но от разни линукси ми се повдига.
А относно някая жена ползваща компютър, би ми било отвратително да я докосна. При самата мисъл, че полза компютър, ме отблъсква. Така е от около три години.
желаещи за психиатър могат да подменят зумата компютър с нещо друго
Moscow, раз-два-три, Moscow, посмотри.
| |
|
Интересно относно това, че лудите изпитват болка от лудостта си, (когато не могат да я осъзнаят?).
| |
Тема
|
|
|
Автор | Soleta (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.04 22:36 |
|
От тая бате не очаквай да ти лапне салама дори и да не ядеш мИсо.
| |
|
|
|
|