Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:05 14.10.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Моля, кажете минови  
АвторCтeлa (Нерегистриран)
Публикувано11.10.02 15:26

Знам, че много пъти е обсъждана тази тема и съм чела доста в този клуб, но моля ви, споделете с мен кратко и ясно колко дни след предполагаемата дата на менструация отидохте на лекар и с какъв преглед ви остановиха бремеността. Теста вече съм го направила и е положителен, но моят лекар твърди, че е рано да ме преглежда - да съм отидела чак след втората предполагаема дата. На мен обаче нещо не ми се вярва всички вие да сте чакали по един месец преди да отидете на лекар, така че моля ви кажете кога точно лекарят ви останови бремеността. Ще съм ви много благодарна.

Тема Re: Моля, кажете минови [re: Cтeлa]  
Автор Smile.Модератор (винаги)
Публикувано11.10.02 15:34

20 дена след закъснението ме гледаха на видеозон и двата пъти. Едния път бях във втория месец, другия - в четвъртия!

Автор Bezhy (kотенце)
Публикувано11.10.02 15:34

Naj dobre kym wtoria mesec ili 8 sedmici ot pyrvia den na poslednata menstruaciq
Uspeh

Автор Kapли (it's me!)
Публикувано11.10.02 15:33

При мен се видя още на 35-я ден, тоест, след 1 седмица закъснение. Само че прегледа беше не с обикновен видеозон, а с оня, дето трябва да си носиш 1 презерватив за него:))))

You don't fool me

Автор AniR (непознат )
Публикувано11.10.02 17:42

I az kato tebe niamah tyrpenie da razbera i si naprawih test kato mi zakysnia s 1 den. Otidoh na lekar, no tia mi kaza che e twyrde rano i me pregleda chak kogato biah w 10 sedmica.
Ako testa ti e polovitelen znachi ima bebcho 99.99%

Тема Re: Моля, кажете минови [re: AniR]  
Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано11.10.02 18:37

На мен ми видяра грахчето на десетият ден след закъснението, с обикновен видеозон .

Толкова отдавна се появих, май вече си отивам

Авторsummer (Нерегистриран)
Публикувано11.10.02 19:08

po prinzip testovete v aptekite sa tochno, ako striknto spazvash instruktziite, no ako imash samnenie, zashto ne poiskash da ti napraviat kraven test za bremenost?

Тема Re: Моля, кажете ми [re: Cтeлa]  
Автор Pepi.M (мама :-))
Публикувано11.10.02 20:08

И трите пъти ми установиха бременост на 7-10 ден от закъснението на цикъла с вагинален ултразвук, след положителни тестове. И трите снимки си ги пазя

Автор Shanya (слънчева)
Публикувано11.10.02 20:46

и двата пъти отидох късно. Вторият път лекарят ми каза да ида наистина след около 2 месеца след последната менструация, а първият път просто нямах време да ида и отидох чак в трети месец.
Ти защо бързаш толкова?

* Hate cannot drive out hate, only love can do that *

Автор Firebird (***)
Публикувано11.10.02 21:14

S pyrvoto bebe otidoh chak 4 ili 5 MESEC poneje ne iskah da me preglejdat, nqmah oplakvaniq nikakvi.
S vtoroto otidoh v kraq na 2 mesec, poneje imah bolki vdqsno i se uplashih da ne e izvynmatochno. Vsichko si beshe nared, a bolkite bili ot kolit, t.e. chervata bili vinovni. Pregledaha me s ultrazvuk.
Ne e zor da byrzash prekaleno, v nachaloto moje nishto da ne se vidi, nito na ultrazvuk, nito s ginekologichen pregled, i samo da te naplashat.
Bremennostta ne e bolest, a estestven proces i ako nqmash oplakvaniq, ne e nujno da te preglejdat mnogo rano, nito mnogo chesto.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.