Тема
|
Strap-on?
|
|
Автор |
GameSan (непознат
) |
Публикувано | 26.09.02 08:14 |
|
Zdraveite,
Interesno mi e dali niakoi ot tuk e probval strap-on. Kakvo vi e mnenieto i kak beshe? Az imam fantazii za tova kak gadjeto mi me chuka s strap-on. Tia na niakolko puti e puhvala 2 prusta dokato ia chukam i prosto me podludiava. Sushto vednuj dokato se podgriavahme vkara malkiat i vibrator v zadnika mi i beshe dosta priatno.
|
|
|
wow! Az lichno ne sum sreshtala takuv muj Povecheto ne iskat da vkarvat a ne da im go vkarvat
Oko za dve!Zub za chene!
|
|
|
Повечето мъже твърдо отказват да си признаят, че им е приятно да им вкарват нещо отзад, за да не помислят - другите за тях и най-вече те сами за себе си - за обратни. Така че не очаквайте много признания тук.
|
|
|
deistvai, ama pyrvo si kupi klizma :)
ili pii dve razhlabitelni hapcheta 20 chasa predi tva ;)
shtoto inuche ima golqma veroqtnost da se zapoznaesh sys sydyrjanieto na tynkoto ti chervo (ne e greshka - 'tynkoto' tochno imam predvid:)
|
suglasna sum:)
Oko za dve!Zub za chene!
|
|
|

"Raaazcvetaaali qblani i gruuushi! Paaaplyiliii tumaanyi nad rekoi!..."
|
|
|

Oko za dve!Zub za chene!
|
|
|
Не, но повечето мъже точно така си мислят.
|
|
Тема
|
Re: Strap-on?
[re: GameSan]
|
|
Автор |
Ahab (the Arab) |
Публикувано | 26.09.02 17:19 |
|
Да така е - може и с пръсти а може и с вибратор. Удоволствието идва от масажирането на простатата през ануса.
Има и ред други гъделчета които можеш да си организираш. Но дали е специален старп-он няма значение. Става и с подръчни средства.
|
|
|
Посмали малко де - ще уплашиш хората с тия хапчета и глупости.
Винаги е бил достатъчен само ръчния сифон на душа или шише с вода ако си сред природата. Нищо не се налага да купуваш.
Действието никога не се развива по-далече от дебелото черво, така че няма страшно. А на който му харесва това малко "хайвер" няма да му попречи.
|
|