Тема
|
щос глава и ел.схема за фу 251
|
|
Автор |
niki7586 (непознат
) |
Публикувано | 04.01.11 18:54 |
|
От доста време търся да закупя щос глава за фу 251.Някой има ли информация от къде мога да намеря?
Трябва ми и ел.схема за същия модел или подобна, ако някой може да ми помогне да ми изпрати e-mail : nikiyacht@abv.bg
Предварително благодаря
|
|
Тема
|
Re: щос глава и ел.схема за фу 251
[re: niki7586]
|
|
Автор |
sek.1 (новак) |
Публикувано | 05.01.11 07:29 |
|
Трудна работа е тая оригинална щос глава един приятел си търси вече 2 години и още не е намерил. Евентуално в завода производител . Чувал съм че слагат от ТОЗ ама на живо не съм виждал. Ще ти пратя целия технически паспорт на ФУ 321 тя е уголемен варянт на 251 . По принцип е възможно ел схемите да се различават малко за това ел схемата на всяка българска машина е залепена от вътрешната страна на вратата на ел. таблото на ецвана алучиниева табела.
|
|
Тема
|
[re: sek.1]
|
|
Автор |
niki7586 (непознат
) |
Публикувано | 05.01.11 17:28 |
|
Ще ти бъда благодаренда ми пратиш тех.документация за подобна фреза, понеже на тази всичко и е отлепено и няма никакви схеми.
Проверих за щос глава в завод Арсенал ,но цената се доближава до щос машина на старо.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
sek.1 (новак) |
Публикувано | 06.01.11 06:52 |
|
Трябва да си получил вече техническия паспорт. Колко пари ти обявиха от Арсенал за щос главата ?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
niki7586 (непознат
) |
Публикувано | 10.01.11 21:12 |
|
Много ти благодаря за документацията,ще ми свърши добра работа. В Арсенал цената за нова щос глава при запитване през 2009 г. беше около 2500 лв.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
sek.1 (новак) |
Публикувано | 12.01.11 07:57 |
|
Тия от Арсенал са луди за връзване . Тия дни трябва да ми върнат и техничиския паспорт заедно с голямия каталог за резервните части на ФУ 251 че го бях дал на един приятел преди години.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
niki7586 (непознат
) |
Публикувано | 14.01.11 21:20 |
|
Не само тези от"Арсенал" не са в час.Преди време намерих една щос глава за фу 251 на старо (изнесена от завод) доста запазена но и търсеха цена 1700 лв.,нито лев по малко.Наскоро намерих и купих неупотребявана щос глава за "ТОS" незнам от какъв модел,но смятам да пробвам да я пригодя.Купих я от един пич от Монтана за 200 лв.,дори ми я докара до София казва се Емо и имал всякакви части,машини и какво ли не.Същия Емо ми каза,че оригинална Щос глава се намирала много рядко и цената и щяла да бъде голяма.Не съм се отказал да търся защото по добро от оригинала няма,но не и на безумно висока цена.Ако проявяваш интерес какво има при Емо мога да ти пратя тел.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Tити. (WIZ-о ТРЕПАЧ!) |
Публикувано | 16.01.11 15:18 |
|
Очаквам произведен от теб нов модел щос глава на цена 100 кинта. от сега поричвам 3 броя, дай сметка за аванс.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
sek.1 (новак) |
Публикувано | 17.01.11 07:36 |
|
Щос главите за българските фрези са рядкост защото са извън серийното оборудване на машината . Поръчвани са отделно нещо като екстра. При ТОЗ ; Чепел и доста други марки си влизат в стандартното оборудване и за това много по лесно се намират.
|
|