|
Тема
|
Има ли някой?
|
|
Автор |
MeThoD (много зла) |
Публикувано | 01.09.02 02:38 |
|
Ей, бриджори, останахте ли още в София? Аз съм много запалена, макар и не много добра, но никой не се е родил научен! Ако на някой му се играе...нека да си организираме турнирчета в някой определен ден от седмицата, ще бъде полезно и забавно. Пишете ми на мейла, ако желаете или оставете бележка! Go Go Go!!!  
You Don't Know Me And You Don't Know My Style!!!
| |
|
Уф и аз така. Давай да организираме нещо.
| |
Тема
|
Re: Има ли някой?
[re: ДъpвeнФилocoф]
|
|
Автор | Gotin (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.02 02:02 |
|
Igraite v Yahoo-Games. Ako iskate da se razpoznavame, sled nick-name si prikachete edno BG! Goliam kupon e po-niakoga. Probvaite.
| |
|
Снощи научих че в Yahoo можело да се играе бридж, дори затова влязох сега тука да го напиша!!!
Наистина е забавно и докато човек се учи е един допълнителен опит.
| |
Тема
|
[re: MeThoD]
|
|
Автор |
MeThoD (много зла) |
Публикувано | 03.09.02 00:58 |
|
Аз съм играла в yahoo ... Но не е същата тръпка, като наживо За мен опит си е с 'истински' партньори и съответно 'истински' противници, да можеш да ги гледаш в очите!

You Don't Know Me And You Don't Know My Style!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Gotin (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.02 02:37 |
|
OK. Dress Code - Goli do krusta!
| |
Тема
|
|
|
Автор | club (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.02 10:07 |
|
Пробвайте в ! Далеч по-добро е от yahoo - то.
Има много българи, Интерфейсът е добър, така също и чата. Има рейтинги и е забавно. Можеш да се "срещаш" с хора, да си чатиш и да си говорите глупости. В yahoo - то са много опростени тези възможности и е по-скоро дразнещо да се занимаваш с такива неща там /поне за мене/.
В пого-то аз съм там под името bgmaster3. Обикновено играя в съботните и неделните следобеди ако няма нещо друго интересно за правене.
Искам да помоля участниците на клуба да пишат в този форум за различни интересни игри, които им са се случили или са прочели за тях и т.н.
Нека се забавляваме с бридж!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Иckaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.02 14:51 |
|
Моля ви, търся импова таблица - искаме с едни познати да играем, но няма от къде да си я намеря:
philip_detchev@hotmail.com
Mersi predwaritelno!!!
| |
Тема
|
[re: Иckaм]
|
|
Автор | бpидж мaниaчka (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.02 03:52 |
|
Аз лично играя в MSN-Zone и го намирам за страхотно. Пробвах веднъж в Yahoo, но то ряпа да яде!!!
| |
Тема
|
[re: бpидж мaниaчka]
|
|
Автор | trepach68 (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.02 11:44 |
|
пробвай в Bridge Base Online-MSN ряпа да яде. Освен това там влизат и доста българи, а някои от тях са много добри. Даже има състезатели от националния отбор.М исля, че това е най-добрия сайт за онлайн бридж
| |
|
|
|
|