|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Да й простя ли
|
|
Автор |
МиГ-31 () |
Публикувано | 29.08.00 21:10 |
|
Или не? Това е въпросът.
| |
|
Щом си стигнал до момента на задаването на този въпрос, вероятно тайничко си мечтаеш да Й простиш. Прощавай! :)
| |
|
ше видим
| |
Тема
|
:)) На кого и за какво, МиГ?
[re: МиГ-31]
|
|
Автор |
Nemezida () |
Публикувано | 30.08.00 01:04 |
|
Ако е на пържолата в чинията ти - недей!
Ако е на кучето, което ти я изяде - да!
:)))
Всичко е относително, нали?
| |
Тема
|
:)) На кого и за какво, МиГ?
[re: МиГ-31]
|
|
Автор |
Veselina () |
Публикувано | 30.08.00 09:22 |
|
Mda mnogo e otnositelno. No kakuvto i suvet da ti se dade, vse pak reshenieto e izcjalo tvoe, ili ti si tozi kojto ste reshi.
| |
|
Show no mercy!
| |
|
зависи за какво
ако ти е изневерила- прости и- :)
| |
|
po-skoro problema maj drug, a ne iznevjara. Taka mi se struva. Kakto i da e. zasto puk iznevjarata trjabva da se prostava?
| |
|
Здрасти Stealth! Въпросът за "престъплението и наказанието" е много личен, затова мисля че е безсмислено да се допитваш до когото и да е. Ти си голям човек, който е в състояние сам да направи избор. Хубаво е да прощаваш, но прецени опасността от рецидив, защото колкото и да обичаш някого, понякога има обстоятелства и факти, правещи една връзка невъзможна. Ако смяташ, че Тя заслужава - прости и, ако не пак и прости, но се разделете. Лично аз смятам, че непростими неща няма, но това можеш да прецениш само ТИ.
Струва си, ако има перспектива. Трябва да си наясно със себе си - Дали наистина я обичаш (тогава ще простиш) или това е просто инерция, навик или кой знае какво. Остани насаме със себе си пусни си Pink Floyd тихо и реши.
Не мисля, че ти помагам, но просто казвам как бих постъпил аз.
| |
|
Samo,ako dostata4no go zaslujava,ama naistina dostata4no.I ako se obi4ate.V kraia na krai6tata ni6to ne e ve4no.A moje bi ne:))))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|