Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:34 21.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Много нови хора има тук!нови  
Автор Килър ()
Публикувано31.08.00 20:09

Или нови никове, все едно. Не че името прави човека. Аз не съм си сменял ника, ако някой го помни значи ме познава и можем да си поговорим! За старите времена или за каквото пожелаете! В последно време няма работа, че направо ми иде да се гръмна от скука! Народа така го е окъсъл, че няма пари да плаща на убийци. По улицата се разхождат разни дебили дето утрепват човек за 200 лева, а за мен тази сума е унижение. Та такива ми ти работи. Стига съм се оплаквал. Вие (имам предвид тея дето ме познават) как я карате?

Тема Много нови хора има тук!нови [re: Килър]  
Автор FIGHTER ()
Публикувано31.08.00 20:33

бивам....искаш ли с мен да си говориш?

Тема Много нови хора има тук!нови [re: FIGHTER]  
Автор GSB ()
Публикувано31.08.00 20:38

Разбира се! Ако си стария файтър здравей радвам се да те видя. Ако си нов представи се!

Тема Много нови хора има тук! [re: Килър]  
Автор Килър ()
Публикувано31.08.00 20:38

Сори обърках никовете! Това горното е от мен!

Автор FIGHTER ()
Публикувано31.08.00 20:40

старият Файтър съм си!същият,но малко порастнал!;-))))и аз много се радвам да те видя!

Автор Килър ()
Публикувано31.08.00 20:43

Радвам се да те видя отново! При мен се случват малко неща! Няма работа а удоволствията омръзват!

Автор FIGHTER ()
Публикувано31.08.00 20:47

много си прав ,наистина...а аз бях на заточение на шибаното село!!!и ако си довършил сребърния куршум съм изтървал,по дяволите!!!!!

Автор Килър ()
Публикувано31.08.00 20:48

Има още няколко части! Ти докъде си чел, ако искаш ще ти изпратя останалото по майла!

Автор FIGHTER ()
Публикувано31.08.00 21:16

уфффф,малко проблеми.....не знам докъде стигнах,ще проверя по-късно и ще ти кажа... ти чатиш ли в лафа?

Автор Килър ()
Публикувано31.08.00 21:20

Да понякога чатя! Но сега не трябва да работя и между другото можем да си говорим!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.