Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:59 13.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Сериознанови  
Автор Трендафила ()
Публикувано22.08.00 21:38

Търся си добро момче.Да е добър кавалер,да е одухотворен,да има компютър и модем ,да е ходил на училище - без да е бягал от часовете,да е запознат с физиологичните нужди на жената и мъжа,да е от селата с.Средогрив/Монтанско/,Горно Вършило/Дупнишко/,с.Жабляно/Кюстендилско или в краен случай от София и Варна.Да е с мъжественни данни. Аз съм приветлива,добра,свенлива,но съм много дива,като сладка самодива.Опазила съм си девствеността до днес.Девизи имам няколко- 1.Любовта е сладка,НО прави човека на патка. 2.Любовта е като копейка-дрънне,звънне и офейка. 3.Никога на колене,дори пред най-красивото момче. И т. н. Сега ще ви разкажа един от любимите ми вицове,за да ви повдигна самочувствието...и прочие: Мечката отишла във гората да търси заека.Срещнала го в едни храсти.И го попитала - Зайо-Баьо,де така,как си,срещал ли си някой по пътя.Той отговорил - Да срещал съм,но няма да ти кажа кой и къде съм срещнал.Мечката рекла - Сега ще те изям.Той рекъл - Неее,нееее.Тя рекла - Дааа,даааа........Той рекъл - Няма пък,аз ще избягам. Мечката така се засмяла,че хич не усетила,кога избягал заека.После рекла - ООО,ще видиш ти,ще видиш..... Това е вица - ХАААА-ХААААА-ХААААА-ХААААА-ХИИИИ-ХИИИИИ-ХЕЕЕЕ-ХЕЕЕЕЕ-КИ-Ки-КИ-КИ-КИ-КИ Значи мъжа ,който ще ме избере,сами се убедихте че изобщо няма да скучае... Чакам запознанството. Трендафила

Тема Сериознанови [re: Трендафила]  
Автор Трендафила ()
Публикувано22.08.00 21:46

Хайде де,чакам с копнеж моето малко орле....

Тема Не бързай. [re: Трендафила]  
Автор Рак и щука ()
Публикувано22.08.00 21:55

Той малко се поотнесе. А и има проблеми със смяната на жителството. Понеже не отговаряше съвсем на условията... Ма иначе е свястно момче. Жа доди. Пък кавалер да видиш! Пу! Страшну момчий ейййй! Само потърпи малко!

Тема Не бързай.нови [re: Трендафила]  
Автор Трендафила ()
Публикувано22.08.00 22:00

Не бързай,не бързай,ама трябва да си лягам.След 22ч.не хабя ток - мой принцип.Кое е момчето за мен?Ако държи на мене ще побърза

Тема Ти си лягай,нови [re: Трендафила]  
Автор Рак и щука ()
Публикувано22.08.00 22:06

он шта намери. Много свясну мОмчи! Няма да съжаляваш. А и ток не ви трябва. Лягай си, лягай.

Автор Трендафила ()
Публикувано22.08.00 22:11

Няма да лягам,ще го чакам.Това за лягането,беше една от моите шегички.

Автор Трендафила ()
Публикувано22.08.00 22:24

Хайде,утре ще чакам пак.Тая вечер няма кавалери-пишете,кавалери на зазоряване. Ауууппппппп.....ааааа....хъъъъррррррррррррр.

Тема Отг: Ти си лягай,нови [re: Трендафила]  
Автор69_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано16.12.00 15:14

123

Тема Отг: Сериознанови [re: Трендафила]  
Автор amstel_beer (непознат )
Публикувано19.12.00 13:02

shtom iskash priatel veche go nameri az sum ot Sofia

Тема Отг: Сериознанови [re: Трендафила]  
Автор AngelHeart (непознат )
Публикувано01.01.01 01:44

Zdrasti !
Sega pyk az napalno seriozno shte ti kaja, che moje bi oswen na uslowieto da imam modem i PC mai ne otgowariam na pochti nikoe, no ako iskash moje da probvame da si pishem. Abe mai kato se zamislia ne otgowariam samo na geografskite iziskwania, ama sega .... podrobnosti ...
Ako reshish , che si zaslujawa drasni mi niakoi red na krasi-vk@mbox.digsys.bg

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.