|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ако все пак решиш...
|
|
Автор |
Estilian () |
Публикувано | 12.08.00 22:54 |
|
Ако все пак някой се реши, в което адски много се съмнявам, нека да се обади (да ми пише!). Все пак и аз съм човек или по– точно момче като всички останали...!!!
| |
|
и сега си мислиш, че може и да се обади някоя, нали? но кое те навежда на тази мисъл? защо според теб ще ти се обади? може би защото си привлякал вниманието й с думите си? дааа... хехехе. пробвай ти да се обадиш на някоя! жените обичат това.
| |
Тема
|
Ако все пак решиш...
[re: южен плод]
|
|
Автор |
edi () |
Публикувано | 13.08.00 09:29 |
|
az se cuda dlai trebva covek da s eopitva da se pravi na interesen! za da go zabelejat?
mojevi obiava to roda:
cukam iako!
ili: tarsa gotina picka za ebane s golem hui sam! ili nekva takava prosottia!
mojebi ta takiva se obajdat? a?
| |
Тема
|
Ако все пак решиш...
[re: edi]
|
|
Автор |
южен плод () |
Публикувано | 13.08.00 13:03 |
|
ами предполагам, че може и на такава да се обаждат. не съм се интересувал по въпроса. Във всеки случай този тип обяви, за който говориш, представляват 90% от всички така че едва ли може да се каже, че авторите се правят на интересни. според мен в случая горният автор се прави на интересен.
| |
|
а може да си е интересен?
а тези‚ с деветдесетте процента да са тъпи задници?
какво ще кажеш?
| |
|
кога съм твърдял че 90% не са тъпи задници? ама и останалите 10 са. кой уважаващ себе си човек ще пусне насериозно нещо от типа на "търся бла бла бла" и ще си остави мейла? и аз търся ама не с подобни обяви и намирам естествено, защото не съм тъп задник, а нежен и сладък южен плод, сори.
| |
|
е що пък "сори"?
това‚ че не си тъп задник е хубаво‚ какво има да се извиняваш : )))
и аз съм южен... даже твърде южен ...; )
| |
|
ами да за мен е хубаво, ама тук се навъртат доста тъпи задници та на тях се извинявам. любезност, нали разбираш. ами ти си хем южен хем източен направо нямам думи...
| |
|
хубаво е‚ харесва ми‚ че си любезен нежен южен плод :)
кисел?
сладък?
кикело–сладко–тръпчив?
и с какъв аромат си?
| |
|
това може да каже само някоя девойка, която ме опитала, а ти си китайски пингвин, тъй че...
иначе съм твърде любезен плод. макар и леко кисел може би на моменти. но поне не съм сладникав!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|