|
Тема
|
Пътуване в Европа
|
|
Автор |
moon () |
Публикувано | 18.07.00 18:34 |
|
Здравейте на всички! Отдавна не съм ви чела, но ме замъчи един въпрос:
Как най-евтино с влак да се пропътуват столиците на бившите соц.страни (Югославии, Полша, Чехия, Унгария), респективно с кола. Моля, ако някой има опит в това отношение нека го сподели в 'цифри' :-) Ще ви бъда благодарна! А може и да ви взема с мен :-)
| |
Тема
|
Пътуване в Европа
[re: moon]
|
|
Автор |
Fen () |
Публикувано | 18.07.00 18:39 |
|
със самолет - спестяваш си рекета по митниците и пътищата!
| |
Тема
|
Пътуване в Европа
|
|
Автор |
Yrl () |
Публикувано | 19.07.00 09:34 |
|
Обади ми се, имам известен опит
| |
Тема
|
Пътуване в Европа
|
|
Автор |
Пътник () |
Публикувано | 22.07.00 00:34 |
|
Наистина, както каза Fen имам най-много опит със самолет. Никакви проблеми, а освен това е и удобно и приятно да се пътува. Не правя реклама на "Балкан", може с други авиокомпании да е по-приятно, не знам.
До Будапеща ходих с двупосочен билет за някъде около 200 долара и нещо май. Не помня чак такива подробности защото беше миналото лято.
Сигурно ще е по-евтино с кола ако са повече хора. В Будапеща мога да се ориентирам вече. В центъра е скъпо, а в крайните квартали е по-поносимо за нощувки. Ако е общежитие с повече хора става доста по-евтино. Освен това има много англоговорящи (американци, англичани, австралийци, канадци и т.н.) с които човек може да си упражнява езика. Компанията ми се струва че е благонадеждна.
| |
Тема
|
Пътуване в Европа
[re: Пътник]
|
|
Автор |
moon () |
Публикувано | 24.07.00 11:53 |
|
Ние точно в общежитие или по -точно в Хостел мислим да спим, но ако ти имаш предвид под общежитие нещо още по-евтино от хостел би ли ме ориентирал. каде и за колко (хостелите поне според сайтовете са от 19 марки до 28 някъде)
| |
|
КАК Е ТАМ . АКО Е ТОЛКОВА ДОБРЕ КАКТО ТИ РАЗПРАВЯШ ВЗЕМИМЕ ПРИ ТЕБЕ НА ТОПЛО .АЗ СЪМ ОТ ВАРНА И АКО СИ ТОЛКОВА ЛЮБЕЗЕН ОСТАВИ МИ ТЕЛЕФОННИЯ СИ НОМЕР.
| |
|
moon написа:
-------------------------------
Здравейте на всички! Отдавна не съм ви чела, но ме замъчи един въпрос:
Как най-евтино с влак да се пропътуват столиците на бившите соц.страни (Югославии, Полша, Чехия, Унгария), респективно с кола. Моля, ако някой има опит в това отношение нека го сподели в 'цифри' :-) Ще ви бъда благодарна! А може и да ви взема с мен :-)
| |
|
|
|
|