|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Търся брюнетка за море
|
|
Автор |
Джентълмен () |
Публикувано | 07.07.00 20:50 |
|
Ако сте от София, ходи ви се на море, но нямате с кого - ставаме двама, защо да не си помогнем? Аз съм на 30, висок съм 180 см, имам черна коса и сини очи. Не се притеснявайте за нищо, аз наистина съм джентълмен. Мили дами, пишете ми на full@dir.bg или оставете координати тук. Ще отговоря на всички, обещавам. Предварително ви благодаря. До скоро!
| |
|
Какво разбираш под "джентълмен"?
| |
|
pisha ti !!!
| |
|
Джентълменът е човек, който си служи с щипката за захар, дори когато е сам ;-) Определено изчезващ вид, мисля че разбирате за какво говоря.
Нищо нямам в пощата, въпреки че има изпратени писма за мен още вчера. Изглежда dir.bg не е най-добрия избор. Бихте ли изпратили писмата на новия ми адрес gentleman@mail.bg? Съжалявам за неудобството. До скоро!
| |
|
:)) Ти да не се изживяваш като Джеймс Бонд? Тогава забрави :РРР
| |
|
Уви, нямам и най-малка прилика с агент 007. Няма проблем, ще забравя, въпреки че на моята възраст не е нормално човек да има проблеми с паметта. Разговора ни много напомня един стар виц, разговор между агента и дама от занаята:
- Бонд, Джеймс Бонд
- Off, @!#$ off
| |
|
:) Ти си на ход!
| |
|
Пратих поща, дано да стигне скоро...
| |
|
:-) Тъкмо реших да се включа, но... май си се изплашил от конкуренцията :РРР
| |
|
Няма такова нещо! Даже изпратих дълго писмо за да разсея всички съмнения по въпроса ;-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|