|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Aз! |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 09.03.15 03:26 |  |  | 

Точно това търся - сродна душа. Интелигентен, културен, честен, отговорен, с добро чувство за хумор и за предпочитане моногамен мъж.

Има ли го тук?

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

|  |  |  
             |  |  | 

с дебела и дълга паламарка, да изтръгва високите тонове в гласеца и

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: saksun] |  |  | Автор | T*S3 (минаващ) |  | Публикувано | 10.03.15 18:10 |  |  | 

Дай повече параметри, възраст деца, предишни бракове, местоживеене и т.н.

След като си написала изискванията си, напиши и нещо за себе си.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: T*S3] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 10.03.15 18:27 |  |  | 

В никакъв случай не давам лична информация за себе си. Достатъчно съм патила от ровене в личния ми живот и какви ли не други глупости.

Нямам женитби и деца досега. От София съм. Това е.

П.п. Ти май си нов във форума.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: saksun] |  |  | Автор | T*S3 (минаващ) |  | Публикувано | 10.03.15 18:47 |  |  | 

Да и аз не давам, права си, но ако го търсиш тук, все някак ще ти се наложи по един или друг начин да дадеш лична информация, не мислиш ли?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: T*S3] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 10.03.15 19:33 |  |  | 

Доста неща излизат на показ още в общуването в клубовете. И аз искам първо определени качества да видя у някого, за да пожелая да дам информация за себе си. И то не публично, разбира се.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: saksun] |  |  | Автор | T*S3 (минаващ) |  | Публикувано | 10.03.15 19:38 |  |  | 

Това е вярно да, но трябва много да чакаш и анализираш, а времето ни е ограничено.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: T*S3] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 10.03.15 19:59 |  |  | 

Така е. Още повече, когато се опитваш да не правиш грешки, точно защото времето те притиска и искаш всичко да е "като по конец" въпреки това.
 Макар че аз се научих да разбирам малко повече от характери и поведение дори след не толкова дълго писане с някого.

|  |  |  
             |  |  | 

Много грешли ли си правила, че си толкова предпазлива?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Aз!  [re: T*S3] |  |  | Автор | saksun (непозната) |  | Публикувано | 10.03.15 20:23 |  |  | 

Правила съм. Не многобройни, но груби.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |