|
Тема
|
За лъжата
|
|
Автор |
svetla131 (непознат) |
Публикувано | 08.08.13 22:05 |
|
Здравейте
Искам да споделя с вас какво ме тормози...От няколко години съм разведена ,нямам деца,развих собствена фирма и сега отскоро ,при една командировка,се запознах с много приятен мъж.Тъй като повечето мъже са меркантилни и веднага се интересуват от материалния ти статус, а и се убедих от собствен опит, скрих от него някои неща-като например,че имам голям апартамент и не му разкрих много неща за работата си и му казах,че живея с родителите си и работя в частна фирма.
Зная,че е тъпо,но през годините много си изпатих от консуматори..Да,но отношенията ни се задълбочават и не зная как да му кажа...
Дали няма да се обиди,че не съм му казала веднага,да не го разбере като че ли му нямам доверие /макар че в началото си беше точно така/и как ,според вас,да изляза от тази ситуация...
Много ми е неприятно,че започнах тази връзка с лъжа,но имам горчив опит....
| |
|
Кажи му истината. Това, което споделяш с нас сега.
Аз не бих се обидила, ако някой мъж постъпи с мен, както ти с твоя познат.
Бих го разбрала.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
| |
|
Спокойно можеш да поговориш с него за опасенията си и защо си приложила една мъничка лъжа. Това в случай, че отношенията са сериозни. Ако той държи на теб, би те разбрал. Все пак, не си направила престъпление, я Само една малка благородна лъжа. Мисля, че това няма да е повод той да ти се обиди
| |
|
Виж сега, ако с тоя нещата не потръгнат, аз съм насреща. А кола имаш ли?
Може да ми пратиш снимка даже...на кола та де.
| |
|
zdravey, kazvam se stoyan, az imam kato maj tvoyat problem , no pri men ne6tata stoyat obratnoto, ne moga da skriya tova koeto sum i kogato ne6tata stanat po seriozni iska6 ne iska6 tryabva da otkrie6 kartite, no pri men se polu4ava doza na al4nost i tova me otvra6tava ot jenite kato cyalo, ako tryabva da bada iskren s teb i da mu kaje6 na tvoyat 4ovek i da ne mu kaje6 toi 6te razbere, no ako ne promeni mnenieto si kum teb zna4i e tvoyat 4ovek ima li promyana byagai i znai na tozi svyat ne si sama... vinagi ima nyakoi okolo teb koito ti misli dobroto, hubava ve4er ot men ...
| |
|
Най-добрия вариант за тебе е да продължаваш да лъжеш докато разбереш всъщност дали е такъв от какъвто се опасяваш че може да е.Имах този проблем при предишна връзка и нещата станаха изключително грозни когато казах истината.Сега съм пак в същото положение и вероятно пак ще се поучи същото ако кажа истината,за това лъжа докато не разбера ще я бъде ли работата или не.Най-добрия съвет който мога дам е да правиш тестове,колкото се може повече,ако на някой от тях се пречупи ще разбреш дали е това от което се опасяваш.
| |
|
|
|
|