Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:04 13.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Тема един двама нови приятеля не са никак зленови  
Автор xипap (готин)
Публикувано16.02.10 18:26

тъй здравейте пиша тук щото може да намеря някой със същите интереси кат моите вярно като се запознаваш по интернет с някой има вероятност да попаднеш на педофил ам все пак ще риша пък ако има някой със същите интереси нека да ме търси

от казанлък съм на 15 обичам рока колекционер съм на монети въпре ки че си падам по хипарията но поддържам хигиена и не съм наркоман обичам да карам колело обичам пътешествията и да съм сред природата
ся какво мразя не знам не са много нещата дето не ми харесват може би мразя ченгетата понякога са много нахални и тъпи дебили за съжеление имам вече две спречквания с тях уж за рутинна проверка и мн ме ядосаха обвиняват без да знаят и като видят дългокос си казват тоя е наркоман има наркотици и такива работи а то вобще не е така ама не е тук мястото да разправям случките ако някой има същите или сходните интереси като мойте да пише

Тема Re: един двама нови приятеля не са никак зленови [re: xипap]  
Автор xипap (готин)
Публикувано16.02.10 18:30

да забравих да кажа че можете да ме намерите на скайп stefan_metlla

Тема Re: един двама нови приятеля не са никак зле [re: xипap]  
Автор xипap (готин)
Публикувано16.02.10 19:06

абе като гледам как съм го написал само някой да не си помисли че съм обратен напротив даже просто запознанство

Автор Ognen_Demon ()
Публикувано17.02.10 12:00

браточка номер едно си, нема лошо че си хипар ама в тоя форум едва ли ще ти отговорят много хора. са щом си търсиш приятели със сходни интереси, аз го разбирам "хипари", най-добре пиши в някой форум за хипи-музика, или поне за рок-музика. аз за съжаление незнам такива къде има вече, ама пробвай все ще уцелиш някъде.

също и чат пробвай - има още хора дето ползват мирката а с нея можеш да докопаш лесно народ за френдове.

ето какво става например като праснеш едно търсене на дума хипария:

просто опитвай
успех

Автор xипap (готин)
Публикувано17.02.10 20:05

ами да разбрах че темата не е за тук малко след като я направих не бях обърнал внимание

Автор Natasha_ (младо рокерче)
Публикувано09.03.10 23:55

Здрасти :) радвам се че все още има хора като теб

Nothing lasts forever,
even cold november rain...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.