Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:10 03.11.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Агенция "Аз и Ти"?нови  
АвторMъж нa 34 (Нерегистриран)
Публикувано12.04.08 19:09

Какво Ви е мнението за Агенцията за платени запознанства "Аз и Ти", ето адреса:
http://www.aziti.namerime.com/
Има ли някой, който е пробвал за да разкаже как точно работи тази агенция? И какъв е шансът за успех ако човек не е чак толкова претенциозен, но все пак търси добре изглеждаща и свясна жена, без значение дали има пари, апартамент, кола.....
Моля без спам.

Тема Re: Агенция "Аз и Ти"?нови [re: Mъж нa 34]  
Авторiva (Нерегистриран)
Публикувано20.04.08 07:50

sega razbrah za tazi agenzia.ako znaesh povece,molia spodeli.az se interesuvam ot temata.

Тема Re: Агенция "Аз и Ти"?нови [re: iva]  
Публикувано20.04.08 18:34

Здравей Ива,
На първо време можеш да разгледаш официалния сайт на агенцията:
http://aziti.namerime.com/
Това е професионална агенция за намиране на партньор в живота на хора, които още не са си намерили. Аз знам само толкова, колкото пише на официалната страница. Искаше ми се да чуя мнения на хора, които са пробвали чрез тази агенция да си намерят жена, тъй като и аз мисля да пробвам този начин. Изглежда доста обещаващо, тъй като агенцията ти подбира партньор според твоите изисквания, като се съобразяват с това да има максимална съвместимост на характерите на базата на предварително направен психологически портрет. Или поне аз така го разбирам.

Авторивa (Нерегистриран)
Публикувано21.04.08 04:57

здравеи.ти какво тарсис.извини ме за писането ми,но писа с кредор.вапроса ми е какви изискваниа имас.може би сам много лубопитна?

Тема Re: Агенция "Аз и Ти"?нови [re: ивa]  
Публикувано21.04.08 21:29

Търся си нормално, привлекателно, добродушно и скромно момиче на възраст около 25-32 г.
Задействах се доста интензивно да търся и вече имам среща с точно такова момиче. Срещнах я случайно при наши клиенти, заговорихме се и я поканих на среща. И тя прие! Дано си допаднем взаимно.

Авторiva (Нерегистриран)
Публикувано22.04.08 20:44

stiskam ti palzi.az sashto si tarsa.,no sam na33.jivota minava,az rabota i taka..........

Тема Re: Агенция "Аз и Ти"? [re: iva]  
Автор cв.Пeтъp ()
Публикувано28.04.08 20:25

zdravej iva, drasni edin e-mail na sharp74a@yahoo.com ako ima6 jelanie da pogovorim :) Az sum na 33 god. ot Sofia.

Автор lmi (непознат )
Публикувано15.05.09 18:43

Ако жена си търси половинката там, то ще има по- голям успех, отколкото би имал някой мъж. Просто съотношението мъже-жени е 20 към 1, в тази агенция.

Редактирано от lmi на 15.05.09 18:43.

Тема Re: Агенция "Аз и Ти"?нови [re: iva]  
Автор ИMC ()
Публикувано16.05.09 00:03

първо, постинга е очевидна реклама на въпросната агенция, прикрита доста неумело.
второ, ти като си на 33 не успя ли да се научиш да пишеш като хората за толкова време?
ако си сериозна се регистрирай тук и ми прати лична бележка на ника.

Тема ай стига лъгахте хорицата бре айляци :)нови [re: lmi]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано16.05.09 00:35

кво ги лъжете с тия евтини рекламки белкем будала някой ви се върже. че и излишно спамите. който е прититал си има сайтове за запознанства. ако е чак толкова зле с компютрите да пише на "адрес 4000". и в 2та случая безплатно. обаче за да чете този форум значи не е. къш!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.