|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
реални запознанства
|
|
Автор | Az (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.07 21:05 |
|
Имам една идея... Да си изберем едно заведение в София и да ходим там самотните души. Заведение, което ще си нарочим за наше, и където може да ходим с голям потенциал да си намерим човек.
А ако знаете дали има и в момента такова, моля, кажете?
| |
Тема
|
Нека ти обясна нещо за тоа клуб, баце!
[re: Az]
|
|
Автор |
тъпoтo (копеле) |
Публикувано | 12.08.07 21:11 |
|
Тука пишат два мазохиста, един фетишист с некви специализирани функции, които не разбрах достатъчно, че да синтезирам подходящо, както и неколко лелки, работещи в пицарии по широкия свят, и двама, които отчаяно се опитват да наебът нещо различно от жена си. Има и десетина зяпачи, към които спадам и аз. Ако мислиш, че некой от тия типажи ше ти свърши работа, продължавай да дерзаеш!
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!
| |
Тема
|
Re: Нека ти обясна нещо за тоа клуб, баце!
[re: тъпoтo]
|
|
Автор |
Дивaнe (излитащ) |
Публикувано | 12.08.07 21:25 |
|
Опознай Родината, за да обикнеш София!
| |
Тема
|
Re: реални запознанства
|
|
Автор | Mъж нa 4O (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.07 21:38 |
|
Ти мъж или жена си? Сори ама не чета много напоследък тук. Влизам пак от ден два.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Az (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.07 21:56 |
|
Жена съм.
Ти съвсем ме отчая... :(
| |
Тема
|
[re: Mъж нa 4O]
|
|
Автор | ox (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.07 22:51 |
|
Това нормален въпрос ли е , след като става въпрос за обща среща и никакво специално предложение към тебе?
Това все едно питаш - сори ама имаш ли п///а?
| |
Тема
|
[re: ox]
|
|
Публикувано | 12.08.07 23:09 |
|
Виж, нищо лично, но това започва да ми прилича на заяждане от твоя страна. Продължавай в същия дух и до десетина петнайсет постинга мисля, че ще съм те разпознал. Стила ти е характерен, но паметта ми не е от услужливите, така че ще и трябва време за да ми поднесе това, което искам да изровя от нея.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.08.07 23:13 |
|
Това, че съвсем те е отчаял за мен означава поне две неща. Едното, че не си редовна читателка тук и затова не си виждала големите простотии, които се появяват доста редовно. Второто, че може би не си свикнала на грубостите, които тук от време на време се почват просто за нечие забавление.
В клубчетата съм от известно време, но сменям клубчето, в което чета и пиша, така че не се задържам дълго в някое конкретно. Ако искаш да научиш повече за мен може да минем на имейли.
И недей да губиш надежда. Когато надеждата умре всичко останало става безсмислено.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Strapon (In searching...) |
Публикувано | 13.08.07 19:34 |
|
"Тъпо Копеле" Ти си един от малкото на които се възхищавам...някой който толкова ясно ,категорично и качествено се е описал с две думи,браво ника ти е толкова на място..радвам се че си уцелил 10-ка
| |
Тема
|
Бате, боя се, че не мога да сподела чувствата ти.
[re: Strapon]
|
|
Автор | тъпoтo koпeлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.07 20:11 |
|
Твоя ник също не е лош, но определено не си го сложил там, където ше те зарадва най-много. Тва е и причината да си търсиш тъпкачка тук.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|