Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:00 14.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема реални запознанстванови  
АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 21:05

Имам една идея... Да си изберем едно заведение в София и да ходим там самотните души. Заведение, което ще си нарочим за наше, и където може да ходим с голям потенциал да си намерим човек.
А ако знаете дали има и в момента такова, моля, кажете?

Тема Нека ти обясна нещо за тоа клуб, баце!нови [re: Az]  
Автор тъпoтo (копеле)
Публикувано12.08.07 21:11

Тука пишат два мазохиста, един фетишист с некви специализирани функции, които не разбрах достатъчно, че да синтезирам подходящо, както и неколко лелки, работещи в пицарии по широкия свят, и двама, които отчаяно се опитват да наебът нещо различно от жена си. Има и десетина зяпачи, към които спадам и аз. Ако мислиш, че некой от тия типажи ше ти свърши работа, продължавай да дерзаеш!

Само ЛЕВСКИ, обичаме те!

Тема Re: Нека ти обясна нещо за тоа клуб, баце!нови [re: тъпoтo]  
Автор Дивaнe (излитащ)
Публикувано12.08.07 21:25

Опознай Родината, за да обикнеш София!

Тема Re: реални запознанстванови [re: Az]  
АвторMъж нa 4O (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 21:38

Ти мъж или жена си? Сори ама не чета много напоследък тук. Влизам пак от ден два.

АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 21:56

Жена съм.
Ти съвсем ме отчая... :(

Тема Re: реални запознанстванови [re: Mъж нa 4O]  
Авторox (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 22:51

Това нормален въпрос ли е , след като става въпрос за обща среща и никакво специално предложение към тебе?
Това все едно питаш - сори ама имаш ли п///а?

Тема Re: реални запознанстванови [re: ox]  
Публикувано12.08.07 23:09

Виж, нищо лично, но това започва да ми прилича на заяждане от твоя страна. Продължавай в същия дух и до десетина петнайсет постинга мисля, че ще съм те разпознал. Стила ти е характерен, но паметта ми не е от услужливите, така че ще и трябва време за да ми поднесе това, което искам да изровя от нея.

Тема Re: Нека ти обясна нещо за тоа клуб, баце!нови [re: Az]  
Публикувано12.08.07 23:13

Това, че съвсем те е отчаял за мен означава поне две неща. Едното, че не си редовна читателка тук и затова не си виждала големите простотии, които се появяват доста редовно. Второто, че може би не си свикнала на грубостите, които тук от време на време се почват просто за нечие забавление.
В клубчетата съм от известно време, но сменям клубчето, в което чета и пиша, така че не се задържам дълго в някое конкретно. Ако искаш да научиш повече за мен може да минем на имейли.
И недей да губиш надежда. Когато надеждата умре всичко останало става безсмислено.

Автор Strapon (In searching...)
Публикувано13.08.07 19:34

"Тъпо Копеле" Ти си един от малкото на които се възхищавам...някой който толкова ясно ,категорично и качествено се е описал с две думи,браво ника ти е толкова на място..радвам се че си уцелил 10-ка

Тема Бате, боя се, че не мога да сподела чувствата ти.нови [re: Strapon]  
Автортъпoтo koпeлe (Нерегистриран)
Публикувано13.08.07 20:11

Твоя ник също не е лош, но определено не си го сложил там, където ше те зарадва най-много. Тва е и причината да си търсиш тъпкачка тук.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.