|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Търся жени, с които да се еба   |  |  | Автор | Cлънчeв yй (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.08.07 20:25 |  |  | 

ама знам, че тука има само цоцолани, така, че не знам що пиша въобще.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: Cлънчeв yй] |  |  | Автор | [Цoцa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.08.07 22:37 |  |  | 

Продължавай

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: Cлънчeв yй] |  |  | Автор | juliqna (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.08.07 23:03 |  |  | 

kvi sa ti gabaritite be slan4ev x---i

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: juliqna] |  |  | Автор | AЛБATPOC (прелитащ...) |  | Публикувано | 15.08.07 09:51 |  |  | 

Той не търси нищо, а ако евентуално търси търси жена, която сама да му се поднесе и да е активната във всичко. Не е ли очевадно?

Ще полетиш ли с мен?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: AЛБATPOC] |  |  | Автор | cлънчeв yй (Нерегистриран) |  | Публикувано | 15.08.07 10:06 |  |  | 

true, true.
 много насериозно ги взимате нещата, не е полезно така. по-лежерно (както казват някои) и майтап да става.
 лек ден!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: cлънчeв yй] |  |  | Автор | AЛБATPOC (прелитащ...) |  | Публикувано | 15.08.07 11:37 |  |  | 

А да си се замислял, че има и хора, които наистина са самотни и които разчитат на подобни места евентуално да срещнат човек, с който да не са самотни?

Ще полетиш ли с мен?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: Cлънчeв yй] |  |  | Автор | multivitamin (Нерегистриран) |  | Публикувано | 15.08.07 15:50 |  |  | 

0889 368 296

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся жени, с които да се еба  [re: cлънчeв yй] |  |  | Автор | яяяяяяяяяяяяяяя (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.08.07 09:00 |  |  | 

ми дай да се наебем виртуално уйо,пък и слънчев се кръстил-аааааааааау смехурко такъв

|  |  |  
             |  |  | 

are maaaa sdrah si gazo da te dirim, a ona se svrela tuka i si govori s razn i vibratori kaputi
 iala si u nashe sielo bate ti vute da vidish kak nije

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: peno ma
[re: vuteotvica] |  |  | Автор | penaotvica (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.08.07 10:51 |  |  | 

Ти ли бре мискинино,що ме предаде ,била сам трътка игрива,я сам Пена-селско дете обичливо,че се врем каде що сакам,ем трътка ми дума,ем не сака да си узнем некой слънчев

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |