Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:37 13.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Тема ..в търсене на приятни моменти...нови  
Автор zaxxon (непознат)
Публикувано06.07.07 12:47

Добре, с риск да съм разточителен, ще се опитам да бъда максимално конкретен:

Аз : от София, 33 г./171 см./74 кг. Нормален бял мъж. Точен, коректен и дискретен. Не съм Брад Пит, но и никой не се е оплаквал от компанията ми. Нормално зает. Женен.

Търся нея : никакви специални изисквания - нормална бяла жена на възраст около моята.

С цел : секс. Това е, както и да го наричаме, накрая всичко се свежда до него. Затова направо - чисто и първично удоволствие. Елементарна и висша форма на наслада. Ако цените своето и на партньора удоволствие.

Условия : малко и лесни - чистота; дискретност; коректност; никакви финансови претенции.

Моля, бъдете сериозни. Ще отговоря на всички, които ми пишат на мейла и на никого тук. Ако всичко е наред, ще дам снимки и телефон. Благодаря предварително...
real_pleasure@abv.bg

Тема Re: ..в търсене на приятни моменти...нови [re: zaxxon]  
Автор zaxxon (непознат)
Публикувано24.07.07 11:44

...

Тема Re: ..в търсене на приятни моменти... [re: zaxxon]  
Автор zaxxon (непознат)
Публикувано08.08.07 10:53

.

Автор zaxxon (новак)
Публикувано04.09.07 10:46

Авторбъppppppp (Нерегистриран)
Публикувано04.09.07 10:56

За липсата на финансов ангажимент -

за всичко останало-

АвторЖeни (Нерегистриран)
Публикувано05.09.07 20:58

Ах, ако беше писал: неточен, некоректен и недискретен, ненормално зает чернокож Брад Пит със специални изисквания...

Половината щяхме да ти се налепим като мухи на мед, а другата половина - да те спукаме от бъзик, без финансови условия.

Обаче ти не, та не: "Моля, бъдете сериозни."

Тема Re: ..в търсене на приятни моменти...нови [re: Жeни]  
Автор KUROSA (минаващ)
Публикувано10.09.07 11:10

Ходи у циганската там ще те се лепнат много чернокожи подобни на Брат Пит - със специални изисквания да те шибат до кофите примерно и перфектна воня на шит .

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.