|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Търся мъж-откачалка
|
|
Автор | Oтkaчaлka (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.06 16:34 |
|
Търся мъж-откачалка, най-малко 5-10 год. по-млад от мене (аз съм на 41),за приятелство и евентуално секс. Падам си по откачалски истории, музика, купони, джоинтс, култура, философски разговори, секса чак толкова не ме вълнува, ами екшъна. Плииз ноу чалга-бойс или мутра-бойс. Ноу шанс!
| |
Тема
|
Re: Търся мъж-откачалка
[re: Oтkaчaлka]
|
|
Автор |
ptj (непознат
) |
Публикувано | 26.11.06 22:28 |
|
He- he,
Njamash problem. Tuk vsichki sa otkchalki. Edni poveche, drugi po-malko. No nastroenieto zavisi naj-veche ot choveka sreshtu teb.
| |
Тема
|
[re: ptj]
|
|
Автор | MAHAФ (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.06 23:14 |
|
Може, ама мъжете просто си искаме секса а тя не иска секс, ако правилно съм я разбрал.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Swen (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.06 08:25 |
|
Zdravej:)
Ako iskash da minem na lichna v poshtata.... moje i snimki da razmenim, vse pak izgleda e vajen donjakude za da ima i produljenie... az sym na 34 .
vmatematika@abv.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор | Jah Bless Ya All (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.06 11:12 |
|
Здравей!
Звучиш много интересно...
За да е достатъчно адекватен отклика ще кажа, че също се вълнувам от култура, философия и:
квантова физика и математика отвъд познатото; иновативна технология; погазване на общоприети норми; контролирана лудост; изследване на съзнанието и обогатяване на осъзнаването; пътешествия, завършващи с благословии, че съм оцелял; йога; тантра и трансформация на енергията( това по въпросите със сексуалността ), все пак тантра не е йебане а енергията е Дар.
Ако все пак мислиш, че имаме интерсекция ето ти ICQ#144330041
P.S. Малко преди Бъдни Вечер ще попадна във времевата граница откъм горната и страна, просто е за изчисляване, нали? Ако има някакво значение.
P.P.S. Вярно - преди да се родя тук ме предупреждаваха колко жалки са хомосапиенсите, особено мъжките. Биологични примати, дай им да пръскат жалката си ДНК. Лично мнение. Идвам от друго място.
| |
|
Да беше написала имейл по-коректно би било. Не ми отговаряй тук - в профила ми има имейл.
| |
Тема
|
|
|
Автор | бaй Bълчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.06 21:07 |
|
Здрасти . Интересна обява , скоро не бях чел такава та не трябваше много време да ти пиша . С две думи на 26 съм от София , писнало м ие от скучни хора с злободневните им теми , с които и аз се тормозя , то аз не че нямам . Имам желанието да се запозня с теб а относно секса не ми е толкова нужен .Искам човек с който да пощурея малко или много . тва ми е телефона
0878 810128 , пусни смс !
| |
Тема
|
|
|
Автор | :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.06 17:02 |
|
оха искам таква кака
| |
Тема
|
[re: :)]
|
|
Автор | skitnik (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.06 16:30 |
|
mislia ce otgovariam na jelaniata vi,pishete mi na
jojoro_555@abv.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
conec (непознат) |
Публикувано | 08.01.07 14:36 |
|
E DAAAA,NO MILI4KA ,MAJA 6TE SE INTERESYVA PREDIMNO OT SEKSA:-))))I AKO GO ISKA6 PO MLAD OT TEB ,OPREDELENO 6TE TRIABVA IAKO DA SE 4YKATE
usmihvam se]
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|