Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:15 13.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Търся мъж-откачалканови  
АвторOтkaчaлka (Нерегистриран)
Публикувано26.11.06 16:34

Търся мъж-откачалка, най-малко 5-10 год. по-млад от мене (аз съм на 41),за приятелство и евентуално секс. Падам си по откачалски истории, музика, купони, джоинтс, култура, философски разговори, секса чак толкова не ме вълнува, ами екшъна. Плииз ноу чалга-бойс или мутра-бойс. Ноу шанс!

Тема Re: Търся мъж-откачалканови [re: Oтkaчaлka]  
Автор ptj (непознат )
Публикувано26.11.06 22:28

He- he,

Njamash problem. Tuk vsichki sa otkchalki. Edni poveche, drugi po-malko. No nastroenieto zavisi naj-veche ot choveka sreshtu teb.

Тема Re: Търся мъж-откачалканови [re: ptj]  
АвторMAHAФ (Нерегистриран)
Публикувано26.11.06 23:14

Може, ама мъжете просто си искаме секса а тя не иска секс, ако правилно съм я разбрал.

АвторSwen (Нерегистриран)
Публикувано27.11.06 08:25

Zdravej:)
Ako iskash da minem na lichna v poshtata.... moje i snimki da razmenim, vse pak izgleda e vajen donjakude za da ima i produljenie... az sym na 34 .
vmatematika@abv.bg

АвторJah Bless Ya All (Нерегистриран)
Публикувано27.11.06 11:12

Здравей!
Звучиш много интересно...

За да е достатъчно адекватен отклика ще кажа, че също се вълнувам от култура, философия и:
квантова физика и математика отвъд познатото; иновативна технология; погазване на общоприети норми; контролирана лудост; изследване на съзнанието и обогатяване на осъзнаването; пътешествия, завършващи с благословии, че съм оцелял; йога; тантра и трансформация на енергията( това по въпросите със сексуалността ), все пак тантра не е йебане а енергията е Дар.

Ако все пак мислиш, че имаме интерсекция ето ти ICQ#144330041

P.S. Малко преди Бъдни Вечер ще попадна във времевата граница откъм горната и страна, просто е за изчисляване, нали? Ако има някакво значение.
P.P.S. Вярно - преди да се родя тук ме предупреждаваха колко жалки са хомосапиенсите, особено мъжките. Биологични примати, дай им да пръскат жалката си ДНК. Лично мнение. Идвам от друго място.

Автор Heзaдoвoлeн (непознат)
Публикувано27.11.06 12:27

Да беше написала имейл по-коректно би било. Не ми отговаряй тук - в профила ми има имейл.

Авторбaй Bълчo (Нерегистриран)
Публикувано28.11.06 21:07

Здрасти . Интересна обява , скоро не бях чел такава та не трябваше много време да ти пиша . С две думи на 26 съм от София , писнало м ие от скучни хора с злободневните им теми , с които и аз се тормозя , то аз не че нямам . Имам желанието да се запозня с теб а относно секса не ми е толкова нужен .Искам човек с който да пощурея малко или много . тва ми е телефона
0878 810128 , пусни смс !

Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано29.11.06 17:02

оха искам таква кака

Тема Re: Търся мъж-откачалканови [re: :)]  
Авторskitnik (Нерегистриран)
Публикувано31.12.06 16:30

mislia ce otgovariam na jelaniata vi,pishete mi na
jojoro_555@abv.bg

Автор conec (непознат)
Публикувано08.01.07 14:36

E DAAAA,NO MILI4KA ,MAJA 6TE SE INTERESYVA PREDIMNO OT SEKSA:-))))I AKO GO ISKA6 PO MLAD OT TEB ,OPREDELENO 6TE TRIABVA IAKO DA SE 4YKATE

usmihvam se]

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.