Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:58 15.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Търся приятел  
Автор Dalliana (непознат )
Публикувано13.05.06 18:16

сериозно и спешно! Не знам какво се случва и как е възможно човек да иска да се влюби, но да няма в кой Чувствам се сама, имам нужда спешно от мъж до себе си. Наистина. Не знам къде да търся, с чакане нищо не става, ей ме на чакам да го видя някъде, някой, който ще ми грабне вниманието, но го няма. Не че ми липсват "ухажори", но вярвам, че "моят човек" не е сред тях, (поне не съм го видяла досега).
Единственото, което мога да направя е да вляза в ролята на "активната половинка" и да го намеря аз, така че нека едно от местата бъде тук - моля, ако има свободен мъж до 25-26 години (аз съм малко по-малка), от столицата, който желае връзка, да пише на мейла. Едно голямо допълнение, моля пишете със снимка, понеже след няколко неуспешни срещи не искам да се получават повече излишни недоразумения.
благодаря за вниманието

leilani@abv.bg

Тема Re: Търся приятеlkaнови [re: Dalliana]  
АвторGUNDA (Нерегистриран)
Публикувано15.05.06 00:40

tuk

Тема Re: Търся приятелнови [re: Dalliana]  
АвторxXx (Нерегистриран)
Публикувано15.05.06 12:11

Може да забравиш за случая. А това със снимката беше върха, просто нямам думи.

Тема Re: Търся приятелнови [re: xXx]  
Автор ППP тaпa c peзбa 1/2 (Дивомер)
Публикувано17.05.06 08:36

hahah Това сигурнои е скрита агенция за компаньонки

Тема писах ти три емайла!нови [re: Dalliana]  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано17.05.06 16:47

Писах ти две електронни пощи без абсолютно никакъв отговор. Това определено ме навежда на мисълта, че не търсиш абсолютно никакъв приятел и нещо лъготиш във форумът. Както съм писал хиляди пъти в интернет вие българките нямате никаква нужда от любов и тук и навън в реалът само си правите някакви глупави експерименти. Аз изглеждам много добре и в тяло и в лице и това могат да го потвърдят потребителките, с които се познавам лично от клубовете. В момента излизам точно с три страхотни жени но за съжаление нито една от тях не може да ми бъде сериозна приятелка поради липса на морални качества. Търся сериозна и стабилна приятелка. Но като ти следя внимателно действията съм абсолютно убеден, че лъжеш във форумът и преследваш някаква незнайна засега цел.

Редактирано от FileO99 на 17.05.06 16:54.

Тема Re: писах ти три емайла!нови [re: FileO99]  
Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано17.05.06 19:33

Ти май не си наясно какво точно стана. Прочети още веднъж това, което съм ти написал в твоята тема и си задай въпроса дали жена, която е видяла линковете ми ще ти пише. Предупредих те съвсем открито както ще направя с теб, но ти за пореден път ме караш да напиша:

А в същата тема се намира и...

При това положение единственото, което ти остава е да промениш себе си, защото според мен не е възможно абсолютно всички жени да са боклуци и използвачки.
За да ти дам един жокер ще ти кажа, че преди време и аз изпаднах в подобен момент, но не така дълбок като твоя. В момента, в който промених себе си нещата се оправиха. Може би тряабва да разбереш с какво привличаш такива жени и да го промениш, но това можеш да напарвиш само ти.
Макар и да те удрям и с това мнение все пак ти протягам и ръка, но ако пак продължиш с това, че българските мъже са мърльовци а децата им са копелета просто с този ник ти мацка в клубчетата няма да си свалиш. Обещавам ти го.

Малко неща на този свят са така непростими, както ненужната и безпричинна лъжа.

Тема ми да си хване някои квартален наркоманнови [re: AЛБATPOC]  
Публикувано17.05.06 20:00

Нейното поведение специално по отношение на мен напълно доказва тезисите развити във въпросните линкове. Появявам се с най-добрите желания и предлагам най-доброто нещо, което може да заслужи една млада жена, а тая ми се изплюва в лицето като ми иска снимки и не ми отговаря на електронната поща. Изглеждам СУПЕР и мога да го докажа на всяка една, която поиска да ме види даже и за момент. А тази въпросната е абсолютен парцал, който не заслужава не връзка а абсолютно нищо. И аз заради тази електронна поща с тази пачавра стопирам връзките си в реала с реални пълноценни жени от изключително висока класа, а тя в същото време не ми отговаря и продължава да пуска нови и нови обяви. Моето предложение към въпросното девойче е да си хване някои квартален наркоман, поне ще й утива. Мен ме имат за мъж от класа и няма да допусна в интернет някаква 23 годишна дрисла да се ебава с никът ми. Понял?

Тема Re: ми да си хване някои квартален наркоманнови [re: FileO99]  
Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано17.05.06 20:57

Гамаюн.

Малко неща на този свят са така непростими, както ненужната и безпричинна лъжа.

Тема пиши на български ако обичашнови [re: AЛБATPOC]  
Публикувано17.05.06 21:29

или си представител на малцинствата

Тема ахахахахаххахахха,нови [re: FileO99]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited)
Публикувано18.05.06 14:11

емайлът е на ЗЪБИТЕ Ти , а както за пореден път казвам,ти си доста наивен човек,за да се хващаш на някой,очевидно от мъжки пол,че и със спорни наклонности,дето пише подобни теми
да си видял и чул някога някоя жена,над 13год. "ОТЧАЯНО" да си търси някой,в който да се влюби?!
Муахахахахаха
не знам кви са българките,но някои от българиТе са под секва

NATO- Chorjavon....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.