Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:58 16.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема samaнови  
Авторsama (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 22:49

otchaqna sym !!Nqma znachi shansove da se nameri chovek taka li? po povod na temata za agenciite
qvno vsichko veche e falsh !!!I v saitovete za zapoznanstva mai e taka
mnogo losho

Тема Re: samaнови [re: sama]  
Авторstiga de! (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 23:06

Тук в клуба има няколко постоянно присъстващи лица от мъжки пол. И няма признаци някой от тях да се е отчаял. Просто опитай навсякъде. Ако си отчаяна ще проспиш някой готин пич

Тема Ето ти моето мнение.нови [re: sama]  
Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано18.04.06 08:49

Ако се притесняваш да оставиш личния си имейл регистрирай си един безплатен имейл за случая, напиши го тук например, но не пропускай да напишеш основните неща, които е нужно да се знаят като:
- Семейно положение.
- Години.
- От кой град си.
- Какъв тим отношения търсиш.
И след като напишеш тези неща и постнеш тук имейла вероятността някой да ти пише е доста реална. След това вече трябва да си преценяваш хората сама и сама да решиш с кой да се срещнеш и с кой не.
Тук четат доста повече хора отколкото пишат. Желая ти успех. Недей да губиш кураж.

Малко неща на този свят са така непростими, както ненужната и безпричинна лъжа.

Тема Re: samaнови [re: stiga de!]  
Автор AЛБATPOC (прелитащ...)
Публикувано18.04.06 08:50

Така е. Има ги. Мога даже да изброя и никовете им и доскоро и моя беше сред тях.

Малко неща на този свят са така непростими, както ненужната и безпричинна лъжа.

Тема Re: sama [re: sama]  
Автор ptj (непознат )
Публикувано18.04.06 18:07

Zashto ne se ogledash vnimatelno? Verojatno shte zabelejish okolo sebe si nemalko shtastlivi omyjeni jeni. Zapitaj se kakvo te otlichava ot tjah pone vynshno, posle - stila na obshtuvane, manier - obleklo i t.n. Ne zabivaj pogled v zemjata, usmihni se, oblechi si njakoja hubava dreha i mnogo skoro shte zabelejesh dosta myjki pogledi sled sebe si.

АвторMi_Az (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 23:06

6to si ot4ajana? Ja razdui, ti pi6e6 nie slu6ame i v sa6toto vreme ne te i poznavame. Nito gubi6 a moje i da spe4eli6, pone podkrepa ili savet!!!!!!!
Njama mjasto za skuka i ot4ajanie!!!!!! Ako njama kakvo da pravi6 nameri si rabota a kakto se kazva ako njama s kogo da prekara6 dobre mi se obadi ;-)
V ramkite na 6egata estestvenno. V toja sait vseki e lubezen i v sa6toto vreme zajadliv no tova ne e nito mnogo dobre nito zle a moje da se kaje 4e vseki izgrajda i harakter ili izbiva kompleksi no sam ubeden v edno 4e vseki prikazva i nikoi nikogo ne tarsi. Opredeleno!!!!!
Gore glavata i gledai napred i zapomni 4e vsi4ko zad garbati se namira to4no tam i nai dobre e tam da si ostane i za ni6to i nikoga da ne sajaljava6.

Тема Re: samaнови [re: AЛБATPOC]  
Автор Lu4ko (непознат)
Публикувано21.04.06 15:22

amii moga da ti kaja 4e saytovete za zapoznanstva ne sa mqsto da tarsi6 seriozni vryzki.az kolko godini sedqh v toq net samo i samo da si namerq 4oveka do men.i se ubedih 4e nqma da se polu4i da tarsq v 4at sayt zza zapoznanstva ili kadeto i da bilo.az se zapoznah s edno momi4e v ob6ta kompaniq - defakto v realniq svqti sega sam s neq 2 meseca.taka 4e opitay v kompaniq da se zapoznae6 s nqkoi a i taka e po dobre 6toto vav virtualniq svqt ni6to nqma da nameri6.samo 6te se qdosva6 i 6te se tru6ka6 4e ne si postignala svoeto.izlizay po 4esto i 6te nameri6 4oveka za teb.az sedqh 3 godini i se opitvah da si namerq nqkoi oba4e ne stana ni6to i blagodarenie na kompaniqta s koqto izlizam si imam ve4e 4ovek do men.nqma mqsto za ot4aqniq.aide uspeh i stiskam palci.:)))))

Авторvaleri (Нерегистриран)
Публикувано30.04.06 15:54

na skoro saprugata me ostavi za da pravi kariera napravo mi zabi noz v garba ostanah sam i samoten i na men mi e mnogo gadno .pisi mi pak.

Автор Либpe ()
Публикувано30.04.06 17:53

Разбира се, че има шансове да се намери човек....даже може няколко да намериш и после да се чудиш кой да избереш . Обаче миличка, ако стоиш само в сайтовете за запознанства и агенциите, и разчиташ някой симпатяга просто да те намери - то тогава наистина си е за отчаяние!
Разшири малко социалните си контакти - започни да ходиш във фитнес клуб, вместо в клуб за запознанства в интернет. Обличай се по-секси и излизай с приятелки на по питие. Веднага ще намерите желаещи за запознанство - това няма нужда да ти го обяснявам. Запиши се на някакъв вечерен курс по език или някаква тема, която наистина те вълнува - така ще станеш по-образована и ще се запознаеш с мъже, които също търсят развитие за себе си. Това направо си е две в едно, не можеш да отречеш!
Други варианти за запознанство с по-интересни мъже - научи се да играеш бридж и си намери някой по-симпатичен партньор за игра по двойки! Ако нямаш страх от екстремни спортове - направо се записвай за скок с бънджи или с парашут.
Има още хиляди подобни активности, които ще ти помогнат да срещаш подходящи мъже. Помисли сама и ще ги откриеш. Ако разчиташ само на интернет вероятността да попадаш на фетишисти, сексманияци, семейни, неудачници, разведени, обвързани, прекалено малки, престаряли, неграмотни, безработни и т.н.....е много голяма. Затова - мисли и действай умно! Интернет е чудесно нещо, но не може да промени живота ти, докато седиш и кротко чакаш!
Хайде успех и пиши, ако нещо от моите писания ти е помогнало!

Авторal-71 (Нерегистриран)
Публикувано25.05.06 13:58

кофти е да си сам.
и аз го раздбрах по възможно най-трагичния начин...
а две самоти се самоунищожават...
може и на нашите да се случи...

пиши на
alone-71@hotmail.com

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.