Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:57 17.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Специална жена - WANTED !нови  
Автор Josko (непознат )
Публикувано04.09.05 10:03

Търся жена, която да се грижи не само за външния си вид, но и за своето професионално развитие и интелект. Чувство за хумор, чувствителност, финес. Като че ли искам прекалено много - ако е и между 25-32, свободна, желаеща сериозна връзка с ... готин трепач, влюбен в момента единствено в живота ...
rabnmh@yahoo.com

Досега срещнах само една, която бе силно емоционално обвързана с друг, за което безумно съжалявам :-(
ИМА ЛИ ДРУГА ?!?!?

Josko

Тема Re: Специална жена - WANTED !нови [re: Josko]  
Авторmda (Нерегистриран)
Публикувано04.09.05 20:43

ima da

Тема Специen мъж- WANTED !нови [re: Josko]  
АвторПeпa (Нерегистриран)
Публикувано06.09.05 21:38

Търся мъж, който да има професионално развитие и интелект, но и да се грижи за външностостта си. Чувство за хумор, чувствителност, финес. Като че ли искам прекалено много - ако е и между 25-32, да е свободен, желаещ сериозна връзка с ... готин трепач, влюбен в момента единствено в живота ...

Досега срещнах: млад с интелект - но не се грижеше за външностостта си. Срещах и по-възрастен, не толк'о влюбен в живота, но се грижеше за външностостта си. Срещах и такива дето бяха младички, грижеха се за външностостта си, дето искат чувствителност, но пък нямаха чувствителност... и други дето пък имаха чувствителност, но пък не искаха сериоьна връзка...Най -вече срещам мъже!

ИМА ЛИ ДРУГи?!?!?

Тема Re: Специen мъж- WANTED ! [re: Пeпa]  
Автор Josko (непознат )
Публикувано07.09.05 11:15

Ако наистина искате да го обсъдим, нека това стане по е-мейл. Иначе си е чиста проба ексхибиционизъм. Харесвам форумите, но когато темата, касае толкова лична тема - излишна показност. Така, че...

Тема Re: Специална жена - WANTED !нови [re: mda]  
Автор Josko (непознат )
Публикувано07.09.05 11:17

И само толкова ?

Тема Re: Специen мъж- WANTED !нови [re: Josko]  
АвторПeпa (Нерегистриран)
Публикувано08.09.05 21:22

Че за каква 'показност' говориш бе чоек?

Само исках да покажа колко са ти еднострани претенциите - еднострани в смисъл от мъжка гледна точка! Повтарях ти какво бе писал главно. Явно не схващаш.

Жените са хора - искаме същото ... я първо виж какво ТИ им предлагаш преди да си въоразиш, че 'специална жена' ще се материализира да ти задоволи нуждите ей тъй си...

И къде ти е е-маила? Моля забележи - НЕ ти давам моя защото не си ми интересен.

Тема Re: Специen мъж- WANTED !нови [re: Пeпa]  
Автор Josko (непознат )
Публикувано09.09.05 09:56

Пепа,

Очевидно ти не си човека когото търся. Повтарям "човека".
Не разбирам за какво "задоволяване на нужди" пишеш, търся сериозна връзка.
Уверявам те - претенциите ми към самия себе си са много по-високи.

Мисля, че имаш комплекс при общуване с мъжете - очевидно предишен горчив опит с "мъжкари", който се опитваш да преодолееш с агресивност на основа на анонимността си в интернет... Е, хора разни ! Успех!
Йоско
NB Е-мейла е в съобщението :-)

Тема Re: Специen мъж- WANTED ! [re: Пeпa]  
Автор Josko (непознат )
Публикувано09.09.05 10:00

Пепа,

Очевидно ти не си човека когото търся. Повтарям "човека".
Не разбирам за какво "задоволяване на нужди" пишеш, търся сериозна връзка.
Уверявам те - претенциите ми към самия себе си са много по-високи.

Мисля, че имаш комплекс при общуване с мъжете - очевидно предишен горчив опит с "мъжкари", който се опитваш да преодолееш с агресивност на основа на анонимността си в интернет... Е, хора разни ! Успех! Хубавото в случая е, че в отношението си един към друг се радваме на взаимност.
Йоско
NB Е-мейла е в съобщението :-)

Тема Re: Специална жена - WANTED ! [re: Josko]  
Автор Фpeди (мъгла)
Публикувано09.09.05 15:32

Пич... ти на практика искаш жена на ниво отвякъде и я искаш само да я ебеш без да и предложиш нищо. Нито пари, нито семейство, нито нещо друго. Защо тогава се изненадваш, че не е навалица?

Тема Re: Специална жена - WANTED ! [re: Фpeди]  
АвторJosko (Нерегистриран)
Публикувано10.09.05 16:52

Пич си, но не вдяваш!

Аз не очаквам, а и не искам да е навалица. Искам една, но да е ТЯ !!!
Ако е за единия секс, отиваш в студентски град - пълно е с хубави, млади и неосъзнати какво искат момичета, които имат нагласата, че са в София и искат да се забавляват...
Ако ще си купувам жена срещу пари - това не това е мястото да я търся - мога да си я поръчам и по каталог, доставят я като пица - в къщи...
Ако съм написал, че имам сериозни намерения, това ще означава, че бих искал да бъда с нея и да създам семейство.
Ако я търся по този начин, то не е защото съм комплексиран, просто съм много ангажиран и общувам с много ограничен кръг хора, включително и хубави и интелигентни жени, но които уви, отдавна възприемам единствено като колеги!
Приятна неделя !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.