|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
СКРОМЕН И СТЕСНИТЕЛЕН СЪМ !
|
|
Автор | чABДAP (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.05.05 23:04 |
|
Кажете и Вие ли сте като мене. А, съм, пичага от класа, но ме приемат само, като душата на купона, като дойде враме за сериозна връзка, момичетата ме приемат несериозно. Какво да правя?
| |
Тема
|
Re: СКРОМЕН И СТЕСНИТЕЛЕН СЪМ !
[re: чABДAP]
|
|
Автор |
koshuta (catch me if ...) |
Публикувано | 19.05.05 15:05 |
|
Странно ?! Не го приемай като критика - но ми е трудно да си представя "скормен и стеснителен" като "душата на компанията" :) Предполагам, че си скромен и стеснителен с непознати? или? :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | ивa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.05 16:17 |
|
Такъв пичага от класа! Къде да те намерим????
| |
Тема
|
нищо странно няма, то и аз съм така
[re: koshuta]
|
|
Автор |
Eнтycиacт (голям) |
Публикувано | 19.05.05 16:54 |
|
защо проблема на човека ти се струва толкова странен? нормално е пред приятели да се държи свободно и непринудено, а пред момиче което харесва и които желае, да се притеснява - и аз съм така
този не знам дали го пише сериозно или си прави майтапа, обаче на мен това ми е голям проблем! и като някаква защитна реакция от притеснеието ми, си налагам да се държа непринудено-приятелски, което пречи да покажа истинските си чувства (даже съзнателно ги крия).
даже дори мисълта да покажа недвусмислено отношението ми към момиче което харесвам, ми блокира мозака и си гълтам езика и за да избегна това съм усвоил гадното приятелско поведение, а резултата от него е - сещате се...
Редактирано от Eнтycиacт на 19.05.05 16:58.
| |
Тема
|
Re: нищо странно няма, то и аз съм така
[re: Eнтycиacт]
|
|
Публикувано | 19.05.05 18:58 |
|
Ентусиаст, благодаря за обяснението. Аз съм същата работа
| |
Тема
|
[re: ивa]
|
|
Автор | not-a-joiner (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.05 19:12 |
|
С радост отговорям от името на колегата, (имах намерение в духа на многоуважавания от мен книжовен български език да сложа точка, но клавиша се е скапал) във Варна, телефона ми (съобщение ме устроива идеално) 0899671323, пишете ми, и след два дни, в неделя например се срещаме и хапваме сладолед някъде, Напълно сериозен съм, I am dead serious, И не е вярно, че хубавите неща стават бавно!
| |
Тема
|
ДА НЕ ТИ ПУКА ПИЧ
|
|
Автор | Eдин (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.05 17:50 |
|
Чавооо, проблема ти е че УВАЖАВАШ жените!!! И гледаш на тях като на хора, гледаш сериозно и от там идва проблемата...
Имах един период преди години, когато една пръдла така ме беше нервирала и така ми беше паднало пердето, че хич не им цепех басма тогава (иначе съм друг) ! и тогава много ми вървеше играчката с тях :))) мамка им
Девизът ти трябва да е "Всички са боклуци скапани!!!" ходещи задници са това, п..тки-самоходки!!! Ти ги превъзхождаш от всякъде, ясно ли ти е това?! Само заради това че си мъж ги превъзхождаш!!! И най-красивата жена като мине 30 години вече е бита карта - нищо не струва! Е не чак нищо, но доста малко, ама като са на 20-25 не го знаят този номер на живота и си вирят носовете на високо.
Както вика един приятел "Ти какво педпочиташ бе глупак - да си пиеш бирата с приятели или да се лендзиж на някаква женска, дето вместо мозък има инстинкти?!" Това е истината! Това е разковничето - инстинктите. Ти не трябва да ги впечатляваш, не трябва да им печелиш уважението, защто това се прави с интелигенсти същества, дето мислят с мозъкът си. Ти трябва единствено да си играеш с инстинктите им, да им ги разчовъркваш - на това те му викат ухажване и печелване на една жена, ама то си е чиста игра с природата им :) Горките, те не могат да разберат, че на всеки мъж, на който те викат "пич", "мъжкар", "готин", а ние викаме "курвар"
И като говориш с някоя не забравяй тези неща и така няма да се шашкаш - ти ги превъзхождаш от всякъде. Ако се поддържаш ти ще си мъж и на 40 и на 50 години, а една жена колкото и да се прави, след 30 г. е лелка! Ти ги превъзхождаш!!! И ако някоя ти се прави на интересна и те притеснява, обръщаш й гръб без изобщо да й се обясняваш повече и отиваш да си пиеш бирата с приятелите, щото както стигнахме до извода, това е по-приятното забавление. И тогава Чавдаре, глупачките ще ти се лепят!!! Просто не трябва да им сваляш звезди от небето, не трябва да ги уважаваш - ясно?!!!
Ужажението го правиш само демонстративно и даже пресилено, натъртено, та ония да не могат да разберат сериозно ли говориш или се ебаваш с тях и ги е яд, насират се от яд и тогава инстинктите им (щото като казах, жените "мислят" с инстинкти) говорят: "Тоя е Самеца, тоя е Мъжкара, тоя е Силен, превъзхожда ме, а понеже аз съм велика (ха-ха-ха), та значи превъзхожда и останалите, и значи той става за размножаване" :)))
Чаткаш, а?- на ниво инстинкти сексът е равен на размножаване и тогава ти се редят на опашка да задволяват инстинктите си :)
Е, разбира се това не значи да не демонстрираш пред тях интелект, разбиране и уважение към личността им, но основното е да ДЕМОНСТРИРАШ тези неща, дотолкова че да ти се възхищават и да си викат "Моя е най-най". Преструване е другата дума - правиш се на принца от приказките и без да им се обясняваш си живееш твоят живот. Една жена разбере ли, че си вече нейн, спира да се интересува от теб, защото ти си вече победен!
И както казах, ако някоя се прави на интересна просто да не ти пука - това не значи пак, че е нещо повече от теб, защото ти си мъж! За нея ще се появи друг, дето ще я изпързаля и тя пак ще се чуди откъде й е дошло.
И изобщо за нищо да не ти пука пич - такъв е живота! Скапан!!! Жените си падат по боклуците, въпреки, че не го осъзнават, и затова ти трябва да се държиш като боклук с тях, а не като добър мъж. "Добрият мъж" се притеснява, той е скучен, а "лошият" печели женските сърца!
А искрен, добър и честен бъди с приятелите си.
Айде чао.
| |
Тема
|
Re: ДА НЕ ТИ ПУКА ПИЧ
[re: Eдин]
|
|
Публикувано | 20.05.05 22:32 |
|
Един, голяма работа си. Това , където го пишеш ме кефи. Самата истина е. С тези редове, които си ги написал можеш да повдигнеш самочувствието на много момчета, които наистина са свестни, а не боклуци. И също така да отвориш очите на много заблудени. Благодаря за редовете които си написал!
| |
Тема
|
Re: ДА НЕ ТИ ПУКА ПИЧ
[re: Eдин]
|
|
Автор | xa-xo (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.05 20:50 |
|
За мое огромно съжаление в думите ти има много истина,предполагам че доста жени ще почнат да роптаят но уви.Аз обаче си оставам същия глупак:) и продължавам да търся жена дето да цени по душата.
| |
Тема
|
[re: not-a-joiner]
|
|
Публикувано | 22.05.05 01:14 |
|
Кой те е карал да отговаряш?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|