|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Не знам какво търся
|
|
Автор |
nevinagi.seriozna (непознат
) |
Публикувано | 14.04.05 16:25 |
|
Казват, че нямам основания да се оплаквам. Имам си дом, страхотна работа, добри доходи, чудесни деца и ... съпруг... Всичко освен последното е вярно. Последното не е вярно, защото съпругът е бивши, както и нашите чуства са бивши... Продължаваме да живеем заедно, защото по принцип между нас нетърпимост няма, а и за да не нараняваме децата. Нали така постъпват разумните и интелигентните хора?... Само че е много самотно и тъжно да нямаш до себе си сродна душа, която да те разбира, обича и подкрепя. Да създам дискретна интимна връзка? Около мен има много мъже, които все ми повтарят колко съм хубава и сексапилна. Да, ама не... Не става... И не става, защото не знам какво искам и какво търся. Единственото, което знам, е това, че не желая на десетата минута да ме тръшкат в леглото. Не ме разбирайте погрешно, не съм фригидна, нито лисбийка, както не съм и нимфоманка, нито имам някакви други "завихрения". Просто не се получава. А за да не се получава, значи все нещо ми има. Дойде поредната пролет, когато цялата ми същност се пробужда, а аз съм все така самотна. Не знам и какво очаквам от Вас, просто имам голяма нужда да споделя.
Чао, пишете!
| |
|
"не знам какво търся"...
ами един съвет тогава - търси си някакво хоби, намери си любим спорт (по накакви там тае-бота са луднали момичетата), а бе намери си занимание, за да не оставяш на пролетните хормони да ти управляват мислите, защото както казваш "за да не нараняваме децата"
щото хванеш ли си любовник и разбере ли се това (а в един момент винаги се разбира), отношенията със съпруга ти ще станат нетърпими, а след това знаеш какво следва
п.п. да си мислила като си си избирала съпруг...
| |
|
имаш нужда от емоция, от нещо неизживяно или отдавна забравено. как ще постигнеш това, ти сама трябва да избереш - дали ще бъде чрез ново хоби, допълнителна работа или нов мъж в живота ти ...не знаем ние. Мисля, че ти усещаш липсата на мъж, на усещането да си харесвана и влюбена/привлечена/. Имаш, обаче вече високи критерии за това да допуснеш човек близо до сърцето си ...
..... Децата са изключително важно нещо, но и те разбират... всяка промяна за тях е стрес ...
... ти също си самостоятелен индивид и следва да опиташ да си щастлива
...може да обичаш още съпруга си, бащата на твоите, вашите деца...
...никой не знае кое е правилното и интелигентното решение...
... за съжаление съм много хаотична, прекалено много мисли има в главата ми... затова ще спра ... времето минава, а ти си без цел ...
неидентифициран разхождащ се субект
| |
Тема
|
Re: Не знам какво търся
[re: Eнтycиacт]
|
|
Автор | nevinagi.seriozna (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.04.05 14:49 |
|
Благодаря за мнението, но не е така просто. Първо, несъмненно съм мислила, когато съм си търсила съпруг. Но всички търпим развитие - едни повече, други - по-малко и се променяме. Второ - и аз съм наясно, че съществуват много неща, с които да ангажирам и малкото си свободно време. Така, аз си намерих страхотно хоби - купих си по-сериозна кола и каравана и ходя с нея на море или излети. Дори за риба, което обичам да правя от малка! Само че това хоби остана не твърде споделено от съпруга ми. И така - резултатът е същият. Аз дори и в развлеченията си отново съм сама (имам предвид с децата и приятелите, но не и със стабилен мъж до себе си). Умея да овладявам и хормоните си, но от това никак не ми става по-леко. Но все пак, благодаря, че отговори! Чао!
| |
Тема
|
[re: nevinagi.seriozna]
|
|
Автор | чykyмбa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.05 16:05 |
|
В Panorama 2 част(учебник по кандидат емигранство) пише, че във Франция е страшно разпростран двойственият живот с т.нар. устойчиви изневери, при които имаш 2-ма партнера, единият е официален с когото си гледаш децата и дома, а с другия(любовника) поддържаш емоционалното си равновесие. И това в продължение на години.
Схемата е изпитана, работи и просто трябва да се приложи. Но на когото и да се спреш. при условие, че си сексапилна и хубава, няма начин да не поиска да те тръшне на 10-тата минута в леглото. Това си е биология и не напразно пролетта "пробужда цялата ти същност".
Успех.
| |
Тема
|
[re: Eнтycиacт]
|
|
Автор |
leil (непознат) |
Публикувано | 28.04.05 09:13 |
|
По ще ти прилича да се казваш "закостенял"
Всичко което започва все някога свършва. Въпрос на време е..
| |
Тема
|
[re: nevinagi.seriozna]
|
|
Автор | Hяkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.05 07:55 |
|
Имаш бележки. Отговори им.
| |
|
и аз не знам но не мисли че ще ти кажа 
| |
|
Napalno te razbiram. Ako zhelaesh pishi mi na billy_robinson66@hotmail.com
| |
|
Здравей. Мисля, че знаеш какво търсиш. Май че е искрена човешка връзка с харесвания мъж, а не просто някакви животински и изкуствени отношения, основани само на материалната зависимост и нагона - което е практика в момента. Сексът е приятно нещо, но когато има любов, става прекрасен, защото всеки се стреми да достави удоволствие на другия и така се получава взаимна магия. Но за да стане любов е нужно и разбирателство и душевна близост. Така че мисля, че знаеш какво търсиш. Просто не се намира често. Хората или го крият дълбоко или просто се отдават на животинските си инстикти. А уж сме хомо сапиенс . Пожелавам тти успех в търсенето. Само не се отказвай и ще го намериш. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|